Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to juz jest

Biust po karmieniu piersią

Polecane posty

Gość tak to juz jest

Czy znacie drogie panie jakieś sposoby na ujędrnienie biustu po ciąży i po zakończenia karmienia??.Może jakieś zabiegi u kosmetyczki.Ćwiczenia , masaże,dobrze dobrany biustonosz i zimne prysznice to nie wszystko jak myślę no więc jeżeli któraś poddała się jakimś fajnym zabiegom proszę o radę jakim.Z góry dziękuję.

Gość WOW127
taka jest cena za posiadanie bachorow

Gość tak to juz jest
Ale mądre naprawdę.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to opuść ten topik .Oddałabym każdą cenę za te jak powiedziałaś/eś bachory

no to widzę że nie tylko ja mam ten problem , też chcialabym by mój biust był jędrny i ładny no i sie zmniejszył, bo po dzieciach przybyło mi 2 rozmiary!!!

Gość podaj dalej
przedewszystki dobrze dobierz stanik bo biust ci się zmieniał. Kup krem ujędrniający, regularnie ćwicz ( w necie znajdziesz sporo takich cwiczonek), a jesli cie stac to wybierz sie na zabiegi do kosmetyczki:) Wszystkei metody sa dobre... Ale przede wszystkim trzeba zaakceptowac to ze biust ie bedzie taki jak przed ciaza... Ale to ejst normalna kolej rzeczy:D

Gość mamusia ze zwisającymi cyckami
buuuuuuu były takie ladne kuleczki bułeczki okrąglutkie a tera jakieś flaki gruchy zwisająi sie rozlazly co ta ciąża ze mnie zrobiła :(:(:(:(:(

Gość podaj dalej
e tam:) ja nie bylam w ciazy jestem mloda a moje piersi tez sa rozlazle:D tyle ze dość małe:) mam nadzieje ze normalny biustonosz dobrze dopasowany w koncu zalatwi ten problem:D eh my kobiety to mamy:P A powiedzcie dziewczyny jak ogolnie wasza sylwetka po ciazy? Bo ja jestem dosc szczupla tzn taka w sam raz i boje sie tego tluszczyku i duzego tylka;(

Gość tak to juz jest
No dziękuję za radę jeszcze nie przestałam karmi .Teraz wiem o tym ,że nie mam dobrze dobranego stanika przynajmniej tak mi się wydaję za 2 miesiące zamierzam przestać karmić i wtedy chcę zainwestować w jak najlepsze staniki.Teraz co kupuję to co po chwilę za duży bo chudnę w obwodzie a piersi w zależności ile w nich jest mleka się zmieniają ,więc doszłam do wniosku ,że mi się nie opłaca.A jakie proponują panie zabiegi kosmetyczne .

Gość tak to juz jest
Ja praktycznie schudłam jestem 6 miesięcy po porodzie i zostały mi do zrzucenia 3,5 kg poprzednia waga(49) kg Porobiły mi się rozstępy które teraz usuwam laserem no zamierzam wykonać zabieg falami radiowymi bo na brzuszku trochę skóry zostało,ale odrobinę.No i właśnie nie wiem co na ten biust cholerny!!Wiem ,że mój plan jest taki zakupić dobrze dobrany stanik,ćwiczyć,masaże wykonywać i prysznice zmiennocieplne no i może jakieś tabletki na ujędrnienie .Oczywiście chcę też zainwestować w jakieś zabiegi medycyny estetycznej czy też jakieś kosmetyczne .W sumie to jeden piernik-chyba .

Ja po ur 1 dziecka wyglądałam koszmarnie, brzuch wielki i rozlazły, przez 1,5 roku nie mogłam wbić się w swoje ubrania, ale jak już doszłam do wymarzonej sylwetki zaszłam w 2 ciążę :) ale po ur 2 dziecka nie mialam problemu, już po miesiącu wróciłam do formy, tylko ten biust eh :( jest wielki :(, może to dlatego tak miałam z tą figurą że najpierw miałam cesarkę z przyczyn koniecznych :( a 2 maleństwo urodziłam normalnie :)

Gość WOW127
ohyda,to mnie zniecheca do dzieciarow

Gość tak to juz jest
No ja też rodziłam siłami natury.Ja jeszcze nie przestałam karmić .Ja karmię tylko 2 razy dziennie bo mój bobas jest dokarmiany różnymi zupkami deserkami i Babilonem ponieważ po porodzie byłam w śpiączce i przez 2 dni dawali mu w szpitalu butle no i tak już zostało..Jednak już wiem teraz ,że mój biust to będzie jeden wielki zwis:(Przed ciążą miałam 70 c a teraz mam 75 dd a skóra w okolicy sutka tam gdzie jest otoczka i maluch ta okolice bierze do buzi jest normalnie rozciągnięta .Dam ją radę naciągnąć.Moje piersi były moim atutem a teraz no cóż.Może jeszcze coś się da rady zrobić

Gość tak to juz jest
Wow no masz rację lepiej aby żadne dziecko nie miało takiej matki czy też ojca.Tak trzymaj .Jeżeli jesteś facetem to lepiej gumka na ... a jeżeli kobietą no to sama już wiesz.Zaoszczędzisz kolejnym dzieciom pseudo matki

Teraz się właśnie najbardziej opłaca, bo ciężkie piersi wymagają naprawdę dobrego podtrzymania, a wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć. Przecież możesz kupić stanik ciaśniejszy obwodowo ale z dobrą miską (dopasowaną, gdy biust jest najpełniejszy) i nosić go z przedłużką - odrzucisz ją jak schudniesz :) Polecam artykuł fundacji MaMa: http://tnij.org/staniki_karmienie

Gość tak to juz jest
Ale te moje staniki jak kupię to są na chwilę kupię ciaśniejszy w obwodzie a on zaraz jest za duży.

No to mówię: kup taki, żeby sam był za ciasny - żebyś zapinała przedłużkę na pierwszą haftkę. To Ci da parę cm manewru, a potem dodatkowo, jeśli jeszcze będzie trzeba, możesz jeszcze podszyć obwód czymś nierozciągliwym :)

no ja też przed ciążą miałam 80 c a teraz 80 dd, teraz kupiłam stanik za ciasny w obwodzie o 5 cm i jest super! Karmiłam synka tylko 6 miesiecy