Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaa

Ile teraz wynosi najniższa krajowa na ręke?Prosze

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaa

Wiem że to jest 1270 zł brutto ale ile będzie to na ręke.Z góry dziękuje za odpowiedz:)

Gość wbij sobie www.google.pl
i kalkulator wynagrodzeń i już mamy odpowiedź 954.96 w przypadku, gdy pracujesz w miejscu zamieszkania lub 959.96 gdy pracujesz poza miejscem zamieszkania

Gość sssddsds
958zł netto

Ja sobie w ten sposób obliczałam pierwszą pensję, bo mam stałą stawkę w umowie i zgadzało mi się co do grosza.

Galatynko nie wiem, czy wiesz, ale od kwoty brutto odciągany jest nie tylko podatek. No chyba, że pracujesz na umowę zlecenie, ale chyba nie o taki rodzaj umowy autorka topiku pyta.

Gość bezrobotnaaaaa
widze nie uzyskam konkretnej odpowiedzi:( Kazdy mówi co innego:( Może ktoś pracuje i wie ile to dokładnie? Bo 950 zł a 1058 to jest róźnica jak dla mnie :( Ale mnie intersesuje dokładnie.

bezrobotnaaaaa - Tak jak napisała ''wbij sobie www.google.pl'' Brutto - 1276,00zł Netto ''954.96 w przypadku, gdy pracujesz w miejscu zamieszkania lub 959.96 gdy pracujesz poza miejscem zamieszkania''

Gość kleklekle
Jak poza miejscem zamieszkania? Po za miastem?

Po prostu nie w tej samej miejscowości Ja mieszkam w sąsiedniej, choć na dobrą sprawę mam bliżej do pracy niż koleżanka z pokoju ,która mieszka w tej samej miejscowości w której pracujemy, mnie się należy ten dodatek jej nie.

Gość hloiiui
Galantynka 1270 x100 :120% daje kwotę 1058 A ZUS to gdzie? Około 980 PLN

Czasem główna siedziba zakladu może być w innym mieście,więc niekoniecznie chodzi tu o pracę w innym mieście niż miejsce zamieszkania..Można np. pracować w mieście S i mieszkać w mieście S a siedziba jest w mieście W.