Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalogowy palacz

E-papieros

Polecane posty

Gość nalogowy palacz

chcialabym w koncu rzucic palenie, w zwiazku z tym pytam czy ktos z Was korzystal z E papieros? jestem ciekawa czy faktycznie jest dobry produkt czy tez kolejna podpucha firm, ktora chce zarobic kosztem naiwnych.

Gość odpowiedx
mysle ze sama sobie odpowiedzialas na pytanie, w drugiej czesci zdania

Gość ech...............
naiwniak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nalogowy palacz
uuuu niedobrze, zapalila mi sie iskierka nadzieji, ze w koncu rzuce to cholerstwo. kuzwa ,chce a nie potrafie :(

Gość nalogowy palacz
a moze ktos z Was zna jakies skuteczne sposoby rzucenia tego nalogu?

Gość He-men
Ale śmieci wrzuciliście, aż głowa boli. E-papieros nie sprawi że rzucisz papierosy, tylko pomaga Ci zmienić używkę, na zdrowszą, bo nie wytwarzającą substancji smolistych. Nie jest to żadna podpucha, bo bez silnej woli nic nie zdziałasz. Ja przerzuciłem się na e-papierosy, stopniowo staram się ograniczać też częstotliwość e-palenia, z ilością nikotyny we wkładzie zszedłem do zera. Uważam że jest to mniej szkodliwe dla organizmu niż jakiś tabax itd. Żeby się nie zrazić trzeba odpowiednio wybrać e-papierosa i kupować dobrej jakości liquidy, a przy dobrej motywacji nie będziesz miała ochoty w ogóle dotknąć zwykłego papierosa.

Gość Alexy
Dobra, wszystko pięknie ładnie, ale taki papieros pewnie kosztuje z 300 zł jak nie więcej. :)

Gość He-men
No nie do końca. :) Za 199 zł masz już dobrego na początek papierosa GS Cig Sin, bardzo prosty w obsłudze. Jak chcesz coś jeszcze tańszego i dobrego to cigowska 901 za 149 zł będzie ok. :) 300 zł kosztuje Kamikaze Ego, ale to już wyższa szkoła jazdy. Na początek nie trzeba ładować się w koszty, bo nie wiesz czy będziesz palił, a w/w papierosy są sprawdzone przeze mnie osobiście.

Gość Alexy
Bardzo ciekawe. Nie powiem, sądziłem że koszty są dużo dużo większe. A ile kosztuje takie codzienne użytkowanie? Czy koszt jest jednorazowy?

Gość pewnie masz się podpisać
mój mąż rzuca palenie,bierze tabletki,nazywają się TABAX.Jak na razie nie pali 2 tyg

Gość takajednajaaaa
nałogowy palaczu:) Na allegro e papierosów jest mnóstwo do wyboru. Najważniejszą sprawą w moim przypadku był trafny wybór wkładów zawierających nikotynę. Po 2 tygodniach zauważyłam, że przestało mnie ciągnąć w stronę prawdziwego śmierdziucha, zużywam też coraz mniej wkładów. Właśnie czekam na kolejną dostawę wkładów, tym razem o najmniejszej zawartości nikotyny, potem zamierzam spróbować wkładów bez nikotyny. Na początku podchodziłam do próby zastąpienia śmierdziucha e papierosem bardzo sceptycznie :) w tej chwili zaczynam wierzyć, że mi się uda :) czego Tobie i pozostałym próbującym życzę :) Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)

Gość CIEKAWSKA bASIA
A TO prawda,ze one nie daja takiego smierdzącego dymu? Można palić je w pomieszczeniach i nic nie czuć?

Gość CIEKAWSKA bASIA
nawet jak kupię sobie mocne wkłady to nie czuję ze palę?

Gość takajednajaaaa
basiu, czujesz że palisz :) Rożnica polega na tym, że wciągasz przefiltrowaną nikotynę bez substancji smolistych.

Gość He-men
I wprowadzacie ludzi w błąd, wybór ilości nikotyny we wkładzie to najmniejszy problem są 3 wersje low /medium/ high. Ja proponuję zaczynać od medium /high i schodzić niżej. Na allegro jest mnóstwo, z czego 3/4 to badziewie takie że ludzie się zrażają i potem piszą głupoty. Nie wciąga się pary wodnej, tylko podgrzany GLIKOL PROPYLENOWY (nie mylić z trującym Etylenowym.) 3/4 osób z mojego środowiska biorących Tabax wróciło do palenia po zakończeniu kuracji. Z osób palących e-papierosy nikt nie wrócił. Z tym że mamy paru "znawców" którzy polecają co kupić i tak to u nas działa. Bez nich myślę że połowa kopciła by dalej wspomniane wcześniej "śmierdziuchy". E-papieros to nie jest to samo co zwykły papieros, ale jak jest dobrej klasy, to po 3 tygodniach gwarantuję, że nie będziecie mieli ochoty palić zwykłych. CarrieBradshaw i tu jest to o czym piszę porządny papieros daje takiego kopa, że sobie nawet nie zdajesz sprawy, a piszesz bez pełnej znajomości tematu. Alexy koszt dziennego użycia zależy ile palisz, liquid 10 ml. kosztuje średnio ok 20 zł. Ja dziennie zużywam 1,5 ml. Trzeba doliczyć wkład raz na tydzień + 3.5 zł i to jest tyle. Proponuję poczytać. http://www.ii.org.pl/epapierosy/zarzuty

Gość Alexy
Spodziewałem się dużo większych kosztów, także zwracam honor. :) Z tego co piszesz to opłaci mi się zainwestowanie w e-papierosy, bo palę bardzo dużo, a chciałbym w końcu coś z tym zrobić. ;) Dziękuję za wytłumaczenie i cierpliwość.

Gość E-Papierosy Joye
E-papieros to urządzenie elektroniczne przeznaczone dla osób palących zwykłe papierosy, dzięki któremu możliwe jest zerwanie z nałogiem i stopniowe odzwyczajanie organizmu od potrzeby dostarczania do niego nikotyny, od której jest on uzależniony. Dzieje się to dzięki możliwości obniżania ilości nikotyny (do 0 poziomu) którą w postaci płynów (E-liquid) zakraplamy e-papierosa. Na czym polega proces e-palenia ? Palenie elektronicznego papierosa daje te same, jeśli nie lepsze efekty niż w przypadku tych normalnych. Dzieje się tak dlatego, iż płyn, którym zakraplamy wkład w e-papierosie zostaje w nim odparowany, dzięki czemu do organizmu dostarczana jest nikotyna pod czystą postacią, wraz z aromatem smakowym, a wydychamy nie dym, lecz parę wodną, która jest bezwonna i nieszkodliwa dla naszego otoczenia, oraz osób w nim przebywających. Zachęcam do spróbowania i przekonania się że jest to najlepszy sposób na rzucenie palenia nie rezygnując z przyjemności jaką daje zwykłe palenie. Dodatkowo e-palenie jest tańsze nawet o 80% w porównaniu z kupowaniem zwykłych papierosów więc warto zainwestować i przestać się truć http://epapierosyjoye.pl/

Gość epalacz
Trwa konkurs „Praca jak marzenie organizowany przez myfinepix.pl Osoby które, zarejestrują się i będą w interesujący sposób komentować prace uczestników, wygrywają atrakcyjne nagrody. Są to aparaty fotograficzne, vouchery na odbitki oraz ubrania. W każdym etapie nagrodzonych będzie od 5 do 10 osób. Zapraszam na http://www.myfinepix.pl/pl/blog/302768/239302

Gość sternikaman
Z epapierosami miałem do czynienia dwukrotnie. Rok temu, z model DSE 401 - jakoś nie zaprzjaźniliśmy się. W tym roku 9całkiem niedawno zakupiłem sobie: http://www.smooke.pl/produkt/opis/227/e_papieros_ego_t_1000 i jestem zachwycony. Odkąd mam to urządzenie nie sięgnąłem po zwykłego fajka. A liquidy smakowe - miodzio!

Gość jolka waw
Dzięki - właśnie chciałam wybrać jakiś model na prezent. prezentuje się porządnie więc myślę, że będzie OK. Jakie te płyny powinnam dokupić do zestawu? Zakupię już wszystko w jednym sklepie, to może wysyłka wyjdzie mnie nieco taniej.

Gość do jolka waw
Jolka Waw - płyny = liquidy wybiera się wedle upodobania smaku, patrz tylko na moc liquidu (słabe, mocne średnie) Jeśli kupujesz jak mówisz w www.smooke.pl, to zamów am również "płyny" wyjdzie taniej na bank, a może nawet jakąś promocją Cię obdarzą!

Gość lolkaPOLKA
do jolka waw: Ja też szukam właśnie dobrego zestawu e-papierosa na prezent. Jeżeli możesz to napisz co Ty kupiłaś i jak się sprawdza. Bo ja mam z tym kłopot kurczę...

Gość Warszawiak898881
Masz tutaj znakomity wybór e papierosów. Prosze tego nie odbierać jako reklamę ale jako pomocną poradę dla wszytskich palących e papierosy. Można kupić gdzie indziuej, oczywiście ale zauważcie jedną rzecz. Intersmoker od bardzo dawna ma znaczek RZETELNA Firma zdobycie nie jest łatwe, kolejny plus Darmowa wysyłka, rabaty, obniżki i konkursy na fejsie. Wszystko w jednym miejscu. Mają też sklep allegro. http://www.intersmoker.pl/category/index/id/24

Gość Dowarszawiaka
Warszawiak - sprawdziłem Twój link i wnioskuje że faktycznie sklep ma dużo do zaoferowania. Także popieram ten sklep