Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia_GG

MAM STRASZNY BÓL KLATKI PIERSIOWEJ PRZY...

Polecane posty

DOTYKANIU, TO SAMO JAK LEŻĘ NA BRZUCHU, ZACZĘŁO SIĘ WCZORAJ W NOCY I TRWA DO TERAZ. CO TO MOŻE BYC??????? :(((((((

Gość maria elena
ale tak nagle cie zlapalo?

Gość maria elena
gdzie cie dokladnie boli , czy cie uciska ?

Obudziłam się w nocy i poczułam ze mnie boli, jak dotykam to już na maksa :( w sumie nagle i najgorsze, że mam wrazenie że coraz bardziej. Ale przy oddychaniu nie...

Gość maria elena
dziwne , moze to od serca

masz taki olejek miętowy czy eukaliptusowy ,mentowal chyba się nazywa ; weź kilka kropelek

Mam tylko ibuprom i hydroksyzynę, ale nie wiem czy sobie nie zaszkodzę. Ale serce to chyba by tak od środka bolało, prawda? Boję się :(

Gość maria elena
a ciebie na zewnatrz boli >>?? to przypomnij sobie co robilas wczoraj, moze sie wyginalas i sobie nadwyrezylas?>

Tak właśnie od zewnątrz, jeszcze gdybym ćwiczyła to bym miała na co zwalić, nie wiem moze w aucie się obróciłam i coś naciągnęłam? Ale to od razu taki ból, że dotkąć się nie mogę? I jeszcze się nasila? Dzięki za pomoc dziewczyny, chyba na początek zacznę od ibupromu. Bo na internecie wynalazłam, że to może być naciągnięty miesień lub nerwoból, to chyba przeciwbólowe pomogą...

Gość dasadsdas
a pogotowie to tak trudno zawołać skoro tak STRASZNIE BOLI?

Gość maria elena
a do czego pogotowie ???? toc ona jeszcze siedzi na necie i pisze ,chyba nie jest tak źle

Gość maria elena
moze ty nawet jak sie skaleczysz lekko w paluszek to dzwonisz po ambulans.

Gość dasadsdas
no przecież STRASZNIE BOLI.... poza tym dyspozytorka oceni czy to STRASZNY BOL czy zwykła hipochondria.

Gość maria elena
smieszny jestes idz juz spac

Jakbym zadzwoniła po pogotowie, to by mnie wyśmiali, poza tym ja nie lubię siać paniki, po prostu miałam nadzieję, że ktoś miał coś podobnego. Na tą chwilę to nawet jak się "pogłaszczę" po klatce piersiowej to boli. Ale mogę chodzić, siedzieć i pisać na internecie też :) tylko nie mogę leżeć i się dotykać tam. Pewnie powiecie: to nie leż i nie dotykaj się, ale sęk w tym co mi się stało :/

Gość w czakrę serca
może Ci ktoś mentalnie przywalił?? Pisze to poważnie, nie robię sobie jaj z Ciebie. Ten ktoś Ci źle życzy, źle o Tobie myśli i w serce przywalił - myślami. Ja tam w to wierzę, niech sobie inni piszą, że to ciemnogród :P

Gość dasadsdas
posłuchaj, jeżeli boli od dwóch dni to znaczy, ze nie jest to skurcz... Z tym pogotwiem to poważnie - opisz objawy, dyspozytorka może zawsze spytać lekarza, albo cię do niego przełązy i będziesz wiedzieć... NIe wiesz ze na kafe niewiele się dowiesz?

He he znalazłoby się kilku podejrzanych :) Ale fajnie, że jesteście, bo już schizowałam lekko :/

No czasami faktycznie sama się dziwię, że ludzie tu pytają o takie sprawy, ale miałam nadzieję, że to się komuś zdarzyło i mi coś doradzi :( Na bank na pogotowiu każą mi przeciwbólowe wziąć, ale jak znowu w nocy się z tego powodu obudzę, to tam wjadę do nich bez skrępowania :/