Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurwa no

brak pochwy

Polecane posty

Gość no kurwa no

niedawno zdecydowałam sie na 1 sex w moim życiu i jedyne co poczulam to bol przy przerywaniu blony, potem jak on byl juz w środku to nic nie czułam... i od tej pory tak mam... kiedy Mój pracuje, ja nie czuje go w ogóle w środku, jakby moja pochwa nie istniała :( czy ktokolwiek tak ma czy ja jestem nienormalna?? :((

To pewnie masz niezłą rozklapiochę :) Albo on jest cienki jak długopis

Gość przykro
jak sama zauważyłaś 1 raz miałaś "niedawno" - z czasem wszystko będzie ok. nie martw się!

Gość frufru
a jak my Ci mamy pomóc dziecko kochane?... :)

Gość laluss
pipadupapapa i do dziela;)

a jak masz brak to sztuczną sobie załóż;p albo niech spróbuje mortadele w poprzek Ci włożyć... moze wtedy coś ta Twoja rozklapciucha poczuję;) < sikam ze śmichu> < wymyąliła sobie, brak pochwy>

a teraz poważnie. Może on faktycznie ma za małego... nie wchodzi głęboko.... bo piszesz- < głeboko nic nie czuję>

czyli jakieś unerwienie masz skoro czujesz ból... jesteś pewnie początkująca... nie matyw się dojdziedz do wprawy;)

a jak sama kombinujesz to sprawia Ci to przyjemność? < tylko nie pisz ze się nie onanizowałaś> czujesz wtedt coś?

Gość przykro
nie chodzi o to, że nie masz unerwienia. po prostu 1 raz to taki mały szok dla pochwy, niektóre kobiety muszą się przyzwyczaić do seksu.

Gość jhjhjh
no dobra dziewczyny a wy co czujecie w srodku calosciowo, ttzn czujecie jak scianki pochwy dotykaja np gornej czesci penisa bo wiecie ja takiego uczucia calosciowego wypelnienia tez nie mam

Gość ja tak miałam
pierwszego razu bałam się jak diabli, a nic kompletnie nic nie czułam go w środku, z perspektywy 10 lat sekszenia, wydaje mi się, że to zależy od pozycji.

Gość ja tak miałam
czasem czuję jak się ociera, ale zdarza mi się to 1 na 100, i to zależy właśnie od specyficznego ułożenia, nie od nawilżenia lub braku. aha i pochwa jest tak zbudowana, że się rozszerza w środku, a już zwłaszcza jak się dziewczę podnieci, taka natura, heh.

Gość jestes gupia

boshe :( ręce opadają :( nie mam dziś natchnienie na pisanie, ale dziwuje się mocno jak czytam takie bzdety :(

Gość ja tak miałam
ja dochodzę, spróbuj na jeźdźca, wtedy jeśli nie ma za długiego można sobie przy okazji wymasować o jego podbrzuszem łechtaczkę i o orgazm łatwiej, zobaczysz nauczysz się

Gość ja tak miałam
najintensywniej czułam tarcie wewnątrz gdy: ja na plecach, nogi zgięte w kolanach i przyciągnięte do piersi

Gość ja tak miałam
jak będziesz się ruszać góra dół, to chłopak będzie zadowolony - no przynajmniej mój woli takie ruchy. ale jak na nim usiądziesz tak na maksa i będziesz się ruszać w poziomie, to już całą przyjemność masz po swojej stronie :) tylko nie przesadz, żebyś mu nie urwała! spróbuj trochę tak a trochę tak.