Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeeeeeeetaka

Chce dać córeczce na imię Joanna, ale mąż woli Kinga

Polecane posty

Gość odeeeeeeetaka

Chyba nie umiem w tej kwestii pójść na kompromis :-( Kinga mi się zwyczajnie nie podoba :-( a jemu Joanna :-O A jak mówię, ze chce żeby synek miał na imię Szymon, to pyta dlaczego? A ja po prostu kocham to imię, od dawna marzyłam, że tak nazwe synka. (będziemy mieć bliźniaki)

Gość ciekawskadziewucha
ty męczysz sie w ciazy i ty będziesz sie męczyła przy porodzie, wiec ty masz większe prawo do tego aby wybrac imie, taka nagroda :)

Gość dOMINIKA.
a już wiecie że będzie chłopiec i dziewczynka mi się podoba bardziej Joanna

Gość dOMINIKA.
chłopcu bym dała na imie maciuś ,lub mateusz , bartek , kuba

Gość odeeeeeeetaka
:-) dzięki, ale chcę, żeby i on była zadowolony. Bardzo się stara i jest cudowny, dogadza nam i jest cierpliwy... obudzony o 4 rano bez problemu leci po lody na stację :-D chciałabym pokazać mu, że jest bardzo ważny, on i jego zdanie, no ale Kinga??? od dziecka kojarzy mi się z Kong Kongiem!

Gość odeeeeeeetaka
king kong :-D

Gość ciekawskadziewucha
dajcie na drugie kinga, mi tez sie tak kojarzy. Twardo brzmi nie pasuje do słodkich kruszynek :)

Joanna bardzo ładne imię. Dużo zdrobnien:) Kinga może na drugie? Niech mąż wybierze imię syna a to co Tobie się podoba niech będzie na drugie:)

mnie sie kinga bardziej podoba niz joanna... tzn nie mam nic do tego imienia asia brzmi fajnie ale jest taki stary dowcip jak sie spotyka 2 ludzi i sie przedstawiaja: -joanna - a jo Antek

Gość odeeeeeeetaka
tak ,już wiemy ;-) z synkiem jest mniejszy problem, bo on nie ma zdecydowanego lidera :-D ale pytadlaczego akurat chcę Szymon. A jak mówię, że zawsze tak chciałam, to mu nie wystarcza, że może lepiej Daniel... Joannę z bólem serca mogłabym zamienić na Lenę, ale ... właściwie to jednak nie, nie zamienie...

Gość abakuys
wszystkie Kingi jakie znam są bardzo ładne i miłe, może to Cię jakoś pocieszy ;) ale podoba mi się bardziej Joanna. a może na pierwsze dajcie jej Kinga a na drugie Asia? albo odwrotnie.

Gość polecam inne buty
moze inne imię- tyle jest słicznych i nie okropnych imion Dzesika:) hahhaa atak juz na serio moze sama Anna?

mój mąż chciał dać Kinga na drugie imię naszej córci. też mi się nie podobało i została sama Maria. drugiej chciał dać właśnie Joanna albo Iza. żadne mi się nie podobało ja chciałam hanię. no i wyszła Madzia Iza :D Bardzo mi się podoba imię Szymon ale Kinga jakoś do niego nie pasuje... a to już pewne, że będzie chłopiec i dziewczynka?

Gość joanna 8.5.77
mam te imię i je lubię a jak wołają na mnie Asia to czuje sie ...taka młodsza;-)

Gość ciekawskadziewucha
zaczniej juz do dziecka w brzuszku mówić po imieniu.. joasiu lub szymciu . Mąż sie osłucha i przyzwyczai, ja tak zrobiłam choc imie które wybrałam wcale sie mojemu facetowi nie podobało :D

Gość Ups...........................
Zamiast Joanna- Anna i zamiast Kinga - Inga :-)

JOANNA - Imię to jest alternatywną formą imienia Anita oraz żeńskiej formy imienia Jan. Oznacza \"łaska Charakter: To ekstrawertyczki, uzewnętrzniające swe reakcje i łatwo przystosowujące się do otoczenia. Są zarazem obiektywne - dzięki logice, i subiektywne - dzięki uczuciowości. Ta dwoistość ich osobowości nieraz zaskakuje, nawet w dzieciństwie. Odczuwają silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź sprawie narodowej czy religijnej. Posiadają wrodzony zmysł dyplomatyczny, którym posługują się w każdej sytuacji. Mają doskonałą pamięć i dużą ciekawość świataBary ŚwiecieZnajdziesz bary w Świeciu na mapie i w Panoramie Firm onlineBary.Pf.pl. Joanny lubią wolność, przez co są niestałe w uczuciach. KINGA Dawniej była to skrócona forma imienia Kunegunda. Charakter: Kobiety te mają nieco męski charakter, ale potrafią działać skutecznie. Lubią kontakty z otoczeniem, ale nie ulegają wcale wpływom. Ich charakter dojrzewa bardzo wcześnie, przez co skraca się czas beztroskiej młodości. Są zaborcze i przekorne. Na ogół są pilnymi uczennicami. Gdy postawiły sobie jakiś cel, zrobią wszystko, by go osiągnąć. Zostają lekarkamiChirurdzyZnajdź Lekarzy Chiriugów na Mapie i w Panoramie Firm - Sprawdź!Chirurdzy.Pf.pl, farmaceutkami, profesorkami nauk ścisłych lub języków obcych, dyrektorkami, rolniczkami, pielęgniarkamiPielęgniarki CiechanówUsługi pielęgniarskie w Ciechanowie Sprawdź oferty, adresy na mapie !UslugiPielegniarskie.Pf.pl a nawet właścicielkami baru. W każdym razie pragną rządzić.

Gość axilla
Inga super imie

Gość odeeeeeeetaka
Kunegunda?????? a mówiłam, że lepiej Joanna :-D dzięki, będę sukcesywnie urabiać męża wpływając na jego podświadomość...będę mówić do dzieci po imieniu :-D