Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liskaia

Przeziebienie i goraczka od 5 dni...

Polecane posty

Gość liskaia

Jestem przeziebiona od pon wieczora, katar, kaszel troche, oslabiona a szczegolnie ta goraczka codziennie 37,4.. a dzis podskoczyla do 37,6 . Biore leki z paracetamolem i pseudoefedryna ale czuje ze nic nie pomagaja.. Kiedy mi ta goraczka w koncu zniknie?

Gość trudno powiedzieć
miałam podobnie ale lekarz zapisał mi antybiotyk, mimo że na poczatku chciał zapisać mi jedynie Fervex ja miałam temp 38, 5 przez 5 dni, schudłam 2 kilo w tydzień, pociłam się nawet kilka razy dziennnie, teraz wybieram się znów do lekarza bo nadal kaszlę i boli mnie ucho, nabawiłam sie jekiś powikłań po grypie, pewnie czeka mnie drugi antybiotyk i laryngolog lepiej wybierz się jeszcze raz do lekarza żebyś nie miała powikłań tak jak ja

Gość liskaia
Dzis znow 37,5 .. Poczekam jeszcze z 3-4 dni i pojde do lekarki. pewnie ta goraczka mnie tak trzyma bo wirus jest we mnie, katar mam i kaszel troche.

Gość liskaia
Wiecie co ta moja goraczka 37,5 juz trwa 8 dni.. Mam jeszcze troche katar, podobno tu gdzie mieszkam ( za granica) jest jakis wirus grypy autralijskiej jakos tak. Niewiem czy czekac az minie ta podwyzszona temp. czy isc do lekarza?

Gość a ja mam 10
37,5 to nie jest duża gorączka. Przejdzie. Mój facet kiedyś przez tydzien miał ponad 39 stopni i w końcu przeszło. A jak nie, to amrsz do lekarza

Gość liskaia
Tak masz racje, to podwyzszona temp. naczytalam sie teraz na googlach ze przy takiej temp. organizm sie broni przed infekcja, wzielam aspiryne wlsanie i zjadlam pol glowki duzej cebuli , mam nadzieje ze przejdzie..