Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKA SZKOŁA

Mam dylemat nie wiem jaka szkołe wybrac po gimnazjum

Polecane posty

Gość JAKA SZKOŁA

??????

opisz jakie są twoje =ulubione/z czego najlepsze masz oceny/ co najłatwiej ci wchodzi do głowy -z jakiego przedmiotu

Gość JAKA SZKOŁA
Ja poprostu boje sie ze se nie poradze o to chodzi:((

Gość lgobk
tez mam ten problem :P ale interesuje mnie fotografia i jestem w tym dobra wiec pewnie pujde w tym kierunku ;) musisz sie dobrze zastanowic bo to powazny wobór :* co cie kreci?

Gość 812
fioletowo - :O weź się zamknij jak nie masz nic do powiedzenia i poradzenia na ten temat:O

Gość no skoro zakładasz
temat na zdrowiu i urodzie to raczej sobie nie poradzisz:p

Gość 812
i ja też nie mam pomysłu, chciałam coś związane z kosmetologią no ale to tak: liceum profilowane - odpada, wątpię ze zdam tam mature:O technikum też mi się jakoś nie widzi.. no to zostaje LO

Gość lgobk
ojej dajcie jej spokój dziopa zdesperowana :p a wy zamiast poradzic gadacie glupio

Gość 812
no skoro - haha, stresy ją jedzą pewnie:D toteż zdrowie i uroda:P

Gość 812
no bo ważny.. już w pewien sposób trzeba myśleć o przyszłości i o kierunku dalszej edukacji.

Gość 812
łohoho za to ty masz ogromne pojęcie o liceum profilowanym z tego co widzę:O poczytaj sobie na ten temat

dziewczyno... tak naprawdę to nic nie zależy od Twojej szkoły średniej, prócz tego, czy to na pewno będzie średnia, czy wybierzesz się do zawodówki. I czemu miałabyś w profilowanym nie zdać matury, a w ogólniaku już tak?

Gość 812
i napisałam " wątpię, że zdam TAM maturę":O naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość 812
bo kto się uczy więcej niż mu każą?:O a liceum profilowane to taka gorsza zawodówa

Gość lgobk
napewno zdasz... trzymam kciuki... trzeba sie tylko przylozyc do nauki ;)

Gość 812
Igobk - nie dziękuję:)(żeby nie zapeszyć:P) ale tam faktycznie niski poziom jest..

mi się "czytanie ze zrozumieniem" nie musi już przydawać, ja testy gimnazjalne i maturę mam już za sobą :D A apropo profilowanego - wcale tak być nie musi. Ale wydawało mi się, że już to zlikwidowali.. idź do LO, nic nie tracisz, zyskasz jedynie papierek, zastanawiać się będziesz jak przyjdzie kwestia studiów :P to jest dopiero wyzwanie!

Gość 812
na studiach będę się uczyła o tym co będzie mnie interesowało a to już inna broszka. Fakt, że może nie jest łatwo ale sama sobie wybieram jakiś tam kierunek

oj, tak ci sie tylko wydaje, że będziesz się uczyła tego, co CIę interesuje. Uwierz, że jest ogromna gama zajęć, które MUSISZ zaliczyć, a które niekoniecznie leżą w Twoich zainteresowaniach :P

Gość buhahaha
jesli myślisz że na studiach będziesz się uczyc tego co Cie interesuje to jestes w błedzie, pójdziesz na coś co uwielbiasz a tam poznasz takiego dziedziny tego że będzie Ci się chciało rzygać nimi :p i okaża się zupełnie niepotrzebne ;)

Gość 812
no okej, nie przeczę, ale sama decyduję się na dalszą edukację i sama mogę sobie wybrać kierunek:)

Gość 812
okej, a cdo czego mi teraz np. fizyka? żeby obliczyć z jaką predkością będę malowała ludzi jak dojdę do wprawy? więc ciągle są takie niepotrzebne rzeczy.

musisz ją odbębnić i już. w liceum nie będzie lepiej. ja np. w LO na profilu humanistycznym musiałam umieć całą chemię organiczną i nieorganiczną wraz z zakresem rozszerzonym. I po co mi to było? ;)

Gość 812
no bo czy chcemy czy nie uczymy się niepotrzebnych nam w przyszłości rzeczy. A chemia organiczna jest całkiem miła :classic_cool: