Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollpoppw

Czy wstydzicie sie isc ulica ze znajoma gorzej ubrana niz wy?

Polecane posty

Gość lollpoppw

Pytanie kieruje do dziewczyn tzw "damulek" na obcasach. Czy wstydzicie sie isc ulica w miescie z osoba ubrana gorzej? W sensie z kolezanka ktora ubrana jest staroswiecko?

Gość lollpoppw
Ja tez wlasnie tak mam ze sie wstydze. Wole sie zapuszczac na miasto z kolezankami ktore maja taki sam styl jak ja :P

tak powinno być. w ten sposób mobilizujecie osobe by wreszcie się udała do city center i nabyła modną odzież . albo popelniła samobójstwo jeżeli nie stać jej na takową. bo gorzej ubrana co dziś jest warta?

Gość kaak
Nie, bo jestem normalnym czlowiekiem i wg mnie kazdy jest tak samo wazny bez wzgledu na sterój czy wyglad.

Gość czarnulkaania
moja znajoma to wręcz chce chodzić własnie albo z brzydkimi albo z "wieśniacko jak ona to mówi ubranymi bo sobie tłumaczy że w ten sposób przy pierwszym kzwróceniu na nie czyjejś uwagi to ona zabłyśnie

Gość wilkołakowa
i bardzo dobrze niech sobie chodza jak chcą, ja to bym sie bardziej wstydziła wyjśc z taką damusią.

Gość zepp overture
nie jestem damulką na obcasach, ale przesadnie dbam o swój wygląd. i nie wstydzę się iść ulicą z gorzej ubraną koleżanką, bo to akurat mizia moje ego - wszyscy patrzą na mnie, a nie na nią :D

Gość nerola
To jest dla mnie budulec !!! wyglądam lepiej dlatego takie berety zabieram na miasto bo jestem atrakcyjniejsza.....kasują mi bilety ,podają reklamówki itd