Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniabrązowooka

pomóżcie... ciąża a psychika

Polecane posty

Gość moniabrązowooka

witajcie, skoncze w tym roku 25 lat, od dwóch lat wspolzyje z chlopakiem. nie zabezpieczmy sie (ja nie moge brac hormonow a chlopak jest uczulony an lateks-sie dobralismy :/ ) liczymy dni. i dziwne bo \"nie udalo\" mi sie jeszce zajsc w ciąze, ja mam nieregularne okresy, czasem zdarzy sie tez zle policzyc czy cos no ale w ciąże jescze nie zaslzam. przezcytalam gdzies ze jak kobieta nei chce miec dziecka bo cośtam to nie zajdzie (prawda?). o co mi chodzi... jak narazie moze bym nie chciala dziecka bo nie mam warunkow ale jakby tak sie zzdarzylo to bym sie cieszyla. ze wzgledu na moj stan zdrowia nie jest powiedziane ze ciaze donosze i to jest chyba glowny powod tego ze panicznie boje sie ciązy i moze dlatego mimowolnie nie moge zajsc bo tak mam psychike nastawioną? co myslicie o tym? bo ejsli nei to to sie boje najgorszego... ;( przepraszm ze tak bez składu u i ładu ale nei wiem jak to napsiac inaczej.

Gość znam super sposób
Spróbuj się kochać w dni płodne. Jak zajdziesz w ciążę w ciągu roku to znaczy, że wszystko jest w porządku :)

Pewnie zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie...albo któreś z was jest bezpłodne, bo to też może się zdarzyć...

Gość moniabrązowooka
dziękuję. juz się zdarzyło nam kochac w dni płodne, była panika czy nie zaszłam i tylko na tym sie skonczylo :( nie chciałabym wykrakać ani nic ale chłopak pali od 10 lat papierosy nałogowo moze z nim coś nie tak przez to? myśle czy nie iść na jakies badania płodności. muszę to jakoś rozwiązać, a kiedy zaczynam z nim rozmawiać że moze coś jest nie tak z jednym z nas to się oburza denerwuje i mowi ze mam nawet tak nie mowić i koniec tematu :(