Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość women on web

czy są tu kobiety ktore dokonaly aborcji med. dzieki women on web ?

Polecane posty

Gość women on web

czy dzieki tej stronie naprawde można uzyskac pomoc? czy moge miec 100% pewnosc ze mi załatwią te tabletki itd jesli się tam zgłoszę? macie jakies doswiadczenia związane z tą działanością ??

Gość azalea
osobiscie nie mialam od nich tabletek, ale duzo tutaj osob pisze, ze to naprawde zaufana i godna polecenia instytucja. tylko sie pospiesz, bo im wczesniej tym lepiej dla wszystkich zaiteresowanych :)

Gość women on web
ja narazie nie jestem pewna ale szukam czegoś na wszelki wypadek albo żeby na przyszłość wiedzieć co zrobić.. nie mogę nigdzie znaleźć topicu gdzie ktoś napisał ile naprawdę sie czeka na tabletki i czy krwawienie jest duże, jak z opieką lekarską ect. Jesli ktoras z was ma jakąs wiedze na ten temat proszę o odp. :)

Gość dorotka084
dolaczam sie;] tez bym chciała wiedzieć.

Gość azalea
jedna kobieta pisala, ze jeszcze dlugo po przyjeciu tabletek byla w kontakcie mejlowym z lekarzami z tej strony, wiec pod tym wzgl. mozna sie czuc bezpiecznie, w przeciwienstwie do kupowania czegos od anonimowych osob z internetu, bez zadnych wskazowek lekarskich i porad. jesli chodzi o sam przebieg, to warto miec jakis lek przeciwbolowy, byle nie aspiryne, moze byc tylenol lub ibuprofen, bo bol przez jakis czas jest spory, wiekszy niz przy normalnym okresie, a krwawienie (przynajmniej w moim przypadku) bylo moze ze 2 razy obfitsze i dluzsze niz normalny okres. nic specjalnego, ale troche stresu w tym jest, wiec lepiej sie dobrze zabezpieczac niz uciekac do takich metod. chociaz zastanawiam sie czasem co jest dla zdrowia kobiety bardziej szkodliwe - takie silne tabletki w przypadku ew. wpadki uzywajac naturalnej antykoncepcji, powiedzmy raz na 10 lat, czy ciagle przyjmowanie tabletek hormonalnych, ktore niszcza zdrowie jakby nie patrzec ...

Gość Ona26zol
Jak mozecie to robic???To zabojstwo niewinnych osob wstydzcie sie i proscie wasze nienarodzone dzieci o wybaczenie.

Gość jojojojj
zgadzam się - powinni wyszukiwać na takich topikach kobiety i karać grzywną lub więzieniem jak za normalne zabójstwo z premedytacją...

Gość czy każdy taki temat
musi być rozwalany umoralnianiem i jakimiś groźbami? Prowadzi to tylko do kłótni i wyzwisk. Jest tyle tematów antyaborcyjnych wystarczy skorzystać z wyszukiwarki :O.

Gość przeciwwwwww
Jeszcze piszą o tym jakby to było coś najbardziej normalnego, zabicie swojego dziecka. (Jeszcze nie jestem pewna, chcę wiedzieć co robić w przyszłości). Wy macie jakieś sumienie? Nie wiecie czym jest antykoncepcja? Szkoda, że Wasza matka z Wami tak nie postąpila

Gość czy każdy taki temat
Tak nie mają sumienia nie wiedzą co to antykoncepcja i pójdą do piekła szkoda że mamusia ich nie wyskrobała. Nuuuudy

Gość przeciwwwwww
Dla Ciebie nuuudy, nic nadzwyczajnego, poprostu życie

po co te umoralniaczki tu wchodzą? Ślepe jesteście i nie widzicie jakie jest pytanie? Zajmijcie swoim życiem, a nie cudzym.

Gość forumowiczka83
ja korzystałam.wszystko było w porządku.przesyłka przyleciała pocztą lotniczą z Bombaju.tylko polecam rzetelnie wypełnienie formularza na women on web (chodzi mi o przeciwwskazania) pozdrawiam

Gość Dyte
JA DZIŚ dokonałam przelewu i czekam na przesyłkę tak bardzo się boję

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość gość
Cześ dziewczyny. Jestem kilka dni po zabiegu... Ze strachu że nie dojdą zamówiłam tabletki i z wow i z whw. Mam do odsprzedania te z wow. Zapłaciłam 90 eu. jestem w Warszawie, można odebrać osobiście lub mogę wysłać. Kontakt tylko przez whatsapp 504 614 767