Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna23

boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość niespokojna23

witam wszystkich. wiem ze to co teraz napisze to egoistyczne i bardzo glupie ale nie daje rady z ta mysla. Ja i moj chlopak tylko sie masturbujemy. Zawsze ja robilam mu pierwszaz a on mi pozniej, on zawsze pamietal o tym aby umyc rece i mylismy. Ostatnim razem przy po wzajemnej masturbacji , sprobowal wejsc we mnie, ale z gumka, nie pekla ani nic. Teraz jest kilka dni po tym wszystkim i powinnam miec okres, chociaz zawsze mi sie spoznia martwie sie :(. Teraz boli mnie troche brzych i piersi , tak jak na poczatku ciazy ;( chociaz zawsze przed okresem mam bolesci brzycha i piersi :( Boje sie ze jestem w ciazy!! ;( rozwazam jak to moglo sie stac, chlopak tez sie martwi ;( mysle co bym zrobila ;( czy uciekla, nacpala sie do nieprzytomnosci, jakos poronila... ;( wiem ze bym usmiercila mala istote ale ja nie dam rady!! ;( mam14 lat, chlopak 16, jedyny plus to to ze nasze mamy sie znaja. PROSZE poradzcie mi cos!!!!! ;((((((

Gość guguga
moze na forum na epulsie zapytaj albo napisz do bravo??????? :lapka:

Gość ej tam
nie martw sie ..to stres a i przed bola piersi:-D

Gość dorotka084
czasem przez skok hormonow tak jest, jak chcsz miec pewnosc kup test np w rossmanie. 10zł to nieduzo.

Gość roterr
to ty masz już piersi i miesiączke? wow...

Gość jojojjjj
nie ma mowy o ciąży - wyluzuj to okres przyjdzie

Gość Sylwiusinek_20
Nieeeee ciąża jest wykluczona:) Na 100000% . A swoją drogą - 14 lat? Troszke mało jak na normalne stosunki. Ale no nic - Twoje życie:) pozdrawiam.