Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczony nią

jak umówić się z nauczycielka??

Polecane posty

Gość zauroczony nią

jest ode mnie starsza tak z 7,8 lat... no gora 10.. mam ochotę się z nią umówić.. jestem na studiach... są tu nauczyciellki... ????

Gość nawet jak są
to nic tu nie pomogą każda kobieta to indywidualny przypadek

Gość zauroczony nią
Mam nieleczoną stulejkę , ale dla niej mógłbym w końcu pójść do urologa i to jakoś załatwić. Cudownie by mnie rozdziewiczyła. Ech ... Aha , uczy mnie religii.

Gość heeheheh
PEWNIE JESZCZE NOSI DłUUUGą CZARNą SUKIENKę I MA NA IMIE MIROSłAW PEWNIE MU TWOJA STULEKJA NIE PRZESZKODZI

Gość gość
Podrywac kobiety mozna na rozne sposoby, w zaleznosci od miejsca i pory dnia. Gdy po prostu chcesz do ktorejs podejsc i zagadac bo CI sie podoba to moze byc to nawet najprostszy temat o pogodę, o godzinę, o to, ze ma na sobie wlasnie taką bluzkę, ktorej ty szukalas od dawna czy cokolwiek innego, jesli pali to mozesz podejsc i spytac o "ogień" i przy okazji spalić papierosa razem z nią, delikatnie nawiązując rozmowę. Najtrudniej jest sie przelamac i zaczac a pozniej juz idzie z górki…odkąd zacząłem uzywać feromonów z http://pherowin.pl to przestałem mieć problemy z kobietami, są one same mną zainteresowane i co bym do nich nie mówił to im się podoba: )

Gość gość
hahaha, ten ostatni ci dowalił :D

Gość gość
23:49 co za spaaaaaaaaaaaaaaam