Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedogodzona

BRAK ORGAZMU!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niedogodzona

Mam taki problem, że nigdy jeszcze nie miałam orgazmu, nawet trochę nie było mi dobrze. Miałam 3 partnerów, z pierwszym byłam półtora roku kochaliśmy się dość często, ale nigdy ten seks nie sprawiał mi przyjemności. No ale ok, zwalałam to na to, że może jeszcze nie byłam gotowa zbyt młoda i tak dalej, z 2 spałam kilka razy był kilka lat starszy doświadczony, długa gra wstepna stosunek tez w miare, i znow NIC. Teraz z moim obecnym chlopakiem spalam okolo 6 razy i ani razy nie doszlam. Wczoraj obcalowal mnie cala, minetki tez byly, ogolnie duzo czulosci, stosunek trwal ponad 10 minut, powtorki 4 razy, i NIC. I staram sobie wyobrazac w glowie ze jest mi dobrze i tak dalej ale to nie pomaga. Co moge zrobic? ;/

Gość Jo-Aśka
zostaw go ;)

Gość niedogodzona
no tak hehe ale jak to juz 3 i mnie nie zaspokaja co ja mam zrobic? moze to ze mna cos nie tak?

Gość na oziębłość nie da rady

Gość julciaa24
stosunek tylko 10 minut? to ja nie dziwie sie ze nie masz orgazmu. a poza tym kobieta z mezczyzna musza sie "dotrzec" a 6 razy to raczej za malo. ja ze swoim dopiero po prawie 3 latach dotarlam sie:)

Gość niedogodzona
troche ponad;) srednio 10, hehehe jeden doszedl po 2 to tam cicho hehe ;) po 3 latach ?! :((((((((((

Gość julciaa24
ale teraz za kazdym razem mam orgazm:D trzeba po prostu odkryc co sprawi ci az taka przyjemnosc. no i moze powiedz swojemu facetowi aby pocwiczyl troche opoznianie wytrysku:) moj jak sie postara to i ponad 2 godziny potrafi

Gość niedogodzona
ohooo :D hehe zazdroszcze ;)) powiem powiem, wlasnie wydawalo mi sie ze moze jest to za szybko, chodzi mi o to ze za szybko porusza sie we mnie, ale jak prosilam zeby wolniej to tez nicc;/

Gość julciaa24
dokladnie niech wolniej sie porusza a czasami to wogole zastopuje

Gość Hahuś
A partner wie o tym? Nie bądż pruderyjna powiedz mu o tym.

Gość niedogodzona
nie wie dziwnie mi mu o tym powiedziec;/ ja mam 18, on 22 i jakos nie wiem, tak mi dziwnie boje sie ze pomysli ze malolata a sobie bog wie co mysli. nie wiem sama :( ;/ jak mam mu to delikatnie powiedziec?

Gość pan bałagan
Bzykacie się zegarkiem w ręku ? :O ps pewnie kochacie się 5x 2h nie ;) hahhahahah

Gość julciaa24
nie , nie kochamy sie z zegarkiem w reku, tak w przyblizeniu napisalam :>

Gość niedogodzona
ze stoperem ;p chyba wiem ile mniej wiecej czasu minie ;p