Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecherzyk ...

problemy z oddawaniem moczu

Polecane posty

Gość pecherzyk ...

witam jakis miesiac temu miałam zapalenie pecherza wyleczyłam sie wszystko było juz ok. jednek teraz od jakis 2 tyg boli mnie strasznie podbrzusze jednak to nie jest taki normalny ból tylko takie jakby uciskanie na pecherz jak bym cały czas miala pełny czesto chodze do toalety jednak cały dzien mam ten ucisk a w nocy nie moge zasnac uciaz mi to juz trosze zycie dodam ze byłam u ginekologa przepisał mi tabletki i nie pomagaja byłam u rodzinnego dał mi na mocz ale to miesac temu i nic niewykryto dzis byłam na izbie przyjec bo cały dzien sie mecze to powiedzieli ze mam isc do urologa a ja mam wizyte dopiero za 2 miesiace co to moze byc prosze pomózcie mi ;(

Gość loriii
Zapalenie pęcherza znowu sie przyplatało..kup w aptece urosept..pomoze ale idz szybko do lekarza nawet rodzinneg po antybiotyk..Urosept jest bez recepty:-)

Gość pecherzyk ...
mam antybiotyk od ginekologa ale nie działa ?/ ;( jakiś na M przciwko bakteriom itp. jednak to mi niepomaga mam takie uczucie jakby ciagle mnie na dół dusiło i do toalety muszeczesto... ;( dziś w nocy co godzine sie budzilam ;(

Gość loriii
musisz isc do inernisty i zapenwe skieruje Cie pilnie do urologa albo da nabadania na posiew..zeby dobrac antybiotyk..serio kup urosept

Tak w ciemno trudno powiedzieć. Możesz mieć ponowne zapalenie pęcherza, może (choć po jednorazowej infekcji to mało prawdopodobne) masz neuropatię, możesz mieć podrażnienia/uszkodzenia śluzówki, ale może też być, że z powodu parć nabawiłaś się zespołu bolesnej miednicy (napięte mięśnie dnia miednicy; cpps), które dają objawy stanu zapalnego, którego de facto nie ma.

Gość pecherzyk...
wizyte u urologa mam dopiero w piatek nie wiem co mam już robic bo wszystko mnie boli łez same leca strasznie boli mnie na dole i czuje parci help