Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało sie

hura!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość udało sie

udało sie w ciagu 8 dni schudłam 6 kilo CZUJE SIE SUPER I O WIELE LZEJ

Gość kasia55
co robilas ze tak schudlas ?

Gość udało sie
ĆWICZENIA PLUS DIETA 1000 KALORI POMOGŁA

Gość Aniette Juliette
Ile ważyłaś przed dietą i jaka to dieta była?

Gość domakaaa
proszę proszę napisz co jadłas

Gość bjklb.vvvjv
a cycki ci zostały??

Gość domakaaa
to teraz musisz ostrożnie jeśc , a ćwiczenia jakie hodziłąś na basn , siłownie ....

Gość udało sie
PRZED DIETA WAŻYŁAM 87 KILO A WZROST 180 A TERAZ WAŻE 79 I JEST CUDOWNIE ALE JESZCE DIETA TRWA TO BEDZIE SUPER

Gość kasia55
Wiem cos o odchudzaniu, bo sama nie raz to przerabialam.. Jadlam nawet po 300 kcal.. To nie mozliwe zebys tyle schudla.. chyba ze to byla w wiekszosci woda... Ja jak zaczynalam odchudzanie jednego dnia zjadlam 300 kcal a na nastepny mialam 1,5 kg mniej...

Gość udało sie
SORKI W PIERWSZYM YEMACIE ZLE WPISAŁA SCHUDŁAM 8 KILO

Gość udało sie
DIETA PLUS BIEGANIE 4 KILOMETRY DZIENNIE BASEN I BIEZRNIA A WIECZOREM 200 BRZUSZKÓW I JEST WYNIK

Gość jakakak
JA WAŻE 70 KG wzrost 165 :) chce schudnać do maja 15 kg

Gość 4789
ja juz 5 dzien narazie 3 kg mozliwe

Gość udało sie
JEŚLI CHODZI O MENU TO ZAPRASZAM O PYTANIA

Gość nicola47
trzeba jesc wszystko tylko z umiarem bez peiczywa, makaronu i siechudnie

Gość Aniette Juliette
Gratuluję, no widać jest to możliwe tak schudnąć, przynajmniej masz motywację do dalszego odchudzania, a raczej trzymania wagi bo jest git. Pozdro.

Gość jakakak
CZYLI NIE NAPISZESZ NA CZYM SIĘ TWOJA DIETA OPIERAŁA ??

Gość jakakak
WŁASNIE PROSIMY O JADŁOSPIS NA 7 DNI I ZESTAW ĆWICZEN , OBIECUJE ŻE ZA TYDZIEN NAPISZE ILE MI UBYŁO , WE WTOREK IDE NA SIŁOWNIE POĆWICZYĆ

Gość udało sie
Dieta 1000 kalorii jest jedną z najzdrowszych diet, która gwarantuje skuteczny sposób odchudzania. Organizm dorosłego człowieka potrzebuje 3000 kalorii dziennie, aby móc poprawnie funkcjonować. Dieta 1000 kalorii zakłada zmniejszenie dziennej dawki kalorii do 1000, dzięki czemu organizm zacznie spalać zmagazynowany tłuszcz. Posiłki niskokaloryczne będą dostarczały odchudzającemu odpowiednią ilość potrzebnych składników odżywczych takich jak witaminy, węglowodany, białko i tłuszcze.

Gość udało sie
Aby poprawnie przestrzegać zasad tej diety, powinniśmy poznać podstawowe założenia: * przed rozpoczęciem diety, należy sporządzić sobie tygodniowy spis posiłków, przekąsek, które się zjadało w ciągu całego tygodnia. * dieta składa się z 5 małych posiłków, * każdy produkt należy dzielić na małe porcje, dzięki czemu wydaje się że jest go więcej, * należy ograniczyć produkty, które zawierają puste kalorie (alkohol, słodkie, chrupki, napoje energetyczne), * należy wyeliminować ostre przyprawy, ponieważ pobudzają apetyt, * trzeba zwrócić uwagę na powolne spożywanie pokarmu i dokładne przeżuwanie * należy wypijać szklankę wody przed posiłkiem. Przykładowy jadłospis: * Śniadanie (250 kcal) – kromka chleba cienko posmarowanego masłem, plasterek wędliny z drobiu, dwa cienkie plastry pomidora, * II Śniadanie (100 kcal) – filiżanka soku pomarańczowego, ćwiartka jabłka. * Obiad (350 kcal) – 150 gram usmażonej piersi z kurczaka (1 łyżka oliwy), 150 gram kalafiora. * Podwieczorek (100 kcal) – sałatka zrobiona z 1 kiwi i 50 gram truskawek. * Kolacja (200 kcal) – kromka chleba razowego, sałatka z 1 pomidora i 2 łyżeczek szczypiorku

Gość jakakak
DZIĘKI A NIE ZA DUZO TEGO CHLEBA DZIENIE ,

Gość udało sie
CHLEB TYLKO I WYŁACZNIE RAZOWY

Gość udało sie
ACHA BIORE JESZCZE L-KARNITYNE 350 KTÓRA PRZY ZWIEKSZONYM WYSIŁKU FIZYCZNYM KORZYSTNIE WPŁYWA NA SPALANIE ZBEDNEGO TŁUSZCZU ZAPASOWEGO CENA TO OK. 25 ZŁOTY ALE JEST SUPER

Gość jakakak
no ja dziękuje zapisze sobie ta diete i jutro bede zaczynała , bo dzis na śniadanie zjadłam juz 3 parówki drobiowe cieniutkie ,

Gość udało sie
NO NIESTETY JA JEM CO DZIEN TO SAMO WIEM ŻE TO JEST DO ZNUDZENIA ALE CZEGO SIE NIE ROBI DLA EFEKTÓW. CZASEM TRZEBA PRZETRWAC SAMEJ BYŁO MI CIESZKO ALE SIE PRZYZWYCZAIŁAM I TERAZ JEST SUPER DACIE RADE

Gość udało sie
PARÓWEK NIEJEDZMY BO SA NIEZDROWE JAK I STRZSZNIE TUCZĄ

Gość BŁEKITNA FILLANDIA
po mkojej tygodniowej głodówce a pózniej 3 dniowym wdrażaniu się do normalnej nisko kalorycznej rzywnosci czyli warzywa i owoce , zastosuje twoja diete , wydaje się bardzo fajna , ale teraz musze oczyścić swój organizm