Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakalakaki

Bola mnie piersi,co pomoze w zakonczeniu laktacji??

Polecane posty

Gość kakalakaki

wiem ,ze cherbatki z szalwi i miety,zimne oklady,i masowanie pod cieplym prysznicem,ale mi dalej nic nie pomaga,tabletek hormonalnych niechce,jak dlugo to bedzie trwac,a wszystko odstawialam stopniowo,w nocy karmilam z 3 razy ,teraz nic i to wlasnie mnie boli,jak uwas przebieglo zakonczenie laktacji??

stopniowo ograniczałam az przestyałam a mleko pojawiało sie jeszcze przez rok w piersi po nacisnieciu

Gość kakalakaki
a nie bolaly cie?? Nie odciagalas sama reka troche?

nie ja karmilam do roku a synus sam sie nie upominał... odciagaj ale tylko nzeby była ulga nie do konca ew popros o leki na zatrzymanie jesli karmiłas 3 razy w nov\cy, to sciagaj dwa razy jakis czas a potem raz albo rob wieksze przerwy, i tylko dla ulgi sciagaj...

Gość kakalakaki
ja karmilam 10 miesiecy,wczoraj w nocy sciglam raz ,a rano byly jeszcze bardziej duze i bolesne niz przedtem

Gość młoda mamusia synusia mumusia
ściągaj i nie podawaj już piersi w ogóle - może śmieszne ale moja mama poleciła mi używać bardzo mocno ściągjących staników nieprzewiewnych typu push up albo bardotka no i gorsety i pomogło nie mam ani 1 grudeczki niektóre podobno mają grudki jeśli sie ich nie rozmasuje ale to tyle o tym co ja wiem ... wiem mało ...

stopniowo... co ile karmiłas pod koniec 10go miesiaca?