Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia synusia mumusia

Mojemu 6-miesięcznemu synowi brzydko pachnie z ust to taki kwaśny zapch . .

Polecane posty

czy któraś z was może miała podobny przypadek ? Nigdy tak nie było zawsze miał zwykły zapach przeważnie podobny do zapachu smoczka a teraz widze ewidentną różnicę pomocy

Gość pani_pani
Może to za sprawą ząbkowania...

no ma już 2 a teraz popuchła górna część i chyba też będą wychodzić ...

a ulewa ?? Mi lekarka móiwła ze kwasny zapach z ust moze swiadczyc o refluksie . Jak spi w nocy ??

na pleckach i czasem uleje ale żadko bardzo żadko

rzadko czy żadko :o

Gość axilla
rzadko

Gość a ja na pewno
moja tak miala -potem sie okazalo eto zapalenie oskrzeli, teraz juz wiem jak jej brzydko pachnie to ma cos z gardelkiem podejrzewalam tez ze to od nabialu, bo zaczelo sie jak zaczelam wprowadzac, i faktycznie ma alergie wiec oba powody biore pod uwage, za kazdym razem jak probuje wprowadzac zolty ser to potem tak ma, ale definitywnie jak pokaszluje to od razu czuc

Moja kolezanka miala to samo ze swoim dzieckiem. Okazało się, że to byla infekcja ropna dlatego tak zydko pachnialo idz z malenstwem do lekarza i w ciagu tygodnia bedzie ok po lekach:)

tylko jest maleńki problem -> mały miał zapalenie płcu wykleczone . poza tym ma troszke nadwage i nie kaszle . Zapach ten nie przypomina kwaśnych jabłek tylko raczej ropy sama wiem bo miałam kiedyś chory ząb i nieprzyjemnie pachniało podobnie jak mojemu mumusiowi :( kurde nie wiem co to może być śpi spokojnie po 13 godzin nawet w nocy nie budzi sie i nie jest niespokojny !

Gość kuva macccc.
umyj mu mordę a ma już kły??? może kły mu umyj

nie migdałki w porządku sam już nie wiem nie chce go ciągnąć daremnie po ośrodkach bo mały znów sie zarazi zapaleniem płuc jak ostatnio zdrowy był po wizycie na szczepieniu przychodze do domu na następny dzień gardło kszel gorączka i zapalenie płuc ........

wezwij sobie lekarke do domu jesli cie to bardzo martwi. myjesz małemu buzie? ma jakies zabki? nawin na palec gaze zamoczona w przegotowanej wodzie i wyczysc mu buzie -2 razy dziennie i zobaczysz czy zapach zniknie. jesli nie zniknie to powinnas sie poradzic lekarza

Gość ela 27
moja coreczka ma 1.5 roku i tez ma kwasny zapach z buzki to refluks zoladkowy bo ja potwierdzilam to badaniami

Gość t34t34t6
a moze jakas grzybica w buzi? byl leczony, po antybiotykach? zrobilabym badanie candida

Gość odpowiem w tym temacie
Moja ma tak samo. Zaczęło się po przejściu na mm (Bebiko). Na piersi ładnie jej pachniało z buzi, a teraz- nieładnie. Ząbki myjemy. Wiążę to z mlekiem, bo jak na kolację nie dostanie posiłku mlecznego, tylko np kanapkę to nie ma tego problemu.

Gość odpowiem w tym temacie
Acha i pachnie może nie kwaśno, tylko tak hmmm zepsutym mlekiem? Nie umiem opisać

Gość coraz lepiej dzieje sie w tym
wg mnie to zapach podobny do zmywacza do paznokci.moje dziecie tak ma,ale nie jest to jakis drazliwy zapach

Gość Nkdjdjd
Moj tez tak ma....za każdym razem gdy idą mu zeby

Gość odpowiem na ten temat
W sumie może i zęby- bo w tym okresie zaczęło się wyżynanie i tak idą teraz jeden za drugim