Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppp

kremy przeciwzmarszczkowe

Polecane posty

Gość pppppppp

miłe Panie - te mające trochę więcej niż 19 lat... jeśli macie doświadczenie bo używałyście odpowiedzcie mi która z firm - serii przeciwzmarszczkowych lepiej Wam "zdała egzamin" loreala czy garniera? mam na myśli skuteczność w miejscach gdzie to "widać" czyli pod oczami? :) :) :)

Gość panna z mokra glowaaaa
a soraya dobra jest????

Gość PPPPPP
jeśli pytasz mnie, to ja nie wiem nigdy nie używałam tych kremów

Gość lllloooooooooooooo
Loreal

Gość kfkfkfk
Nie bądź śmieszna, nie wierz, że jakikolwiek krem zdziała cuda i cofnie zmarszczki.

kupiłam mamie sorayę 2 kremy droga byla :D nie wiem czy to dobre

Gość PPPPPP
-->kfk nie chodzi o cofnięcie, bo ja w zasadzie ich jeszcze nie mam, chodzi o to, żeby się zbyt szybko nie zrobiły. Mam już dużo lat i wiem, że dbanie o siebie bardzo pomaga, naprawdę można spowolnić nadejście zmarszczek. Porównuję się z rówieśnicami olewającymi te rzeczy i różnica między nami w wyglądzie to co najmniej 10 lat.

Gość PPPPPP
-> vis.. a ile mama ma lat?

A może wypróbuj eliksir pod oczy Synesis No. 1, jest to olejek, który z pewnością opóźnia powstawanie zmarszczek, ale i wygładza już istniejące . Ja go stosuję od 3 miesięcy i na pewno zakupię kolejny słoiczek.

Gość abababab
ja ostatnio jestem zachwycona kremem Eveline hydra 35 + zawiera kwas hialuronowy to znaczy zatrzymuje wode kosztuje 15 zł

Krem kawiorowy odmładzająco - ujędrniający morska kuracja Przeznaczony do wymagającej skóry, dojrzałej. pozbawionej żywotności, zwiotczałej, Ochrona UV SPF15 ... kupiłam go na www.monimar.pl w hurtowni krem z firmy Bielenda jest rewelacyjny a do tego z pompką wiec wygodny w użyciu Polecam