Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StiVeQ

Czy kredyty Bez BIK naprawde istnieją ?

Polecane posty

Gość StiVeQ

jak w tytule, podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Gość kredyt udzielany jest tylko
przez banki , a one na pewno sprawdzają BIK , możesz co najwyżej otrzymac pożyczkę , której moga udzielać inne podmioty

Gość YSSSSSSS
np Provident

Gość dfdf
Niektóre spóldzielcze udzielaja bez BIK.

Gość PRACOHOLIK
Prowadzę biuro pośrednictwa kredytowego, i nie jest prawdą, że kredyty bez BIK istnieją My gwarantujemy konsolidacje lub kredyt gotówkowy z bankami którą niebiorą pod uwagę BIK'u. Robimy konsolidację nawet na 250.000 oczywiście na okresy 72, 84, 96 rat Mój rekordzista zarabia 1450 netto, ma 520.000 kredytów i ja dołożyłem mu jeszcze 30.000 gotówki. Raty miesięczne 9500 i ani jednego dnia przeterminowania. Proszę wysłać smsa do Nas o treśc AT.OM na numer 70068 ( koszt 0,50 zł netto). Skantaktujemy się w ciągu 24 godzin. Załatwimy konsolidacjie + gotówke. Specjalizujemy się w kredytach gotówkowych oraz trudnych kredytach. Biuro pośrednictwa kredytowego Kredycik

Gość gość
Jeśli macie jakieś pytania i wątpliwości to napiszcie na bik-czyszczenie@kancelaria-lex.com. wyjaśnienie i informacje nic nie kosztują a jak ktoś ma długo czekać na forum i czytać same wypowiedzi reklamowe to lepiej wysłać tam zapytanie do doradcy ze swoimi pytaniami a ten w skrócie wyjaśni. Może nie będzie koniecznie trzeba bez biku pożyczki, tylko usunie się wpis jeśli będzie miał odpowiednie parametry. Ja tak zrobiłam i wcale nie musiałam brać wysokooprocentowanej pożyczki na siłę. Teraz mam normalny kredyt w banku, skonsolidowany z innym a małe opóźnienie w biku zostało usunięte.

Gość michal678
Miałem wszędzie negatywne wpisy KRD, BIG. Kontaktowałem się z wieloma pośrednikami. Mnóstwo niby specjalistów mi odmówiło. Dopiero pośrednik „Pieniądze dla Ciebie” zbadał mój problem i po stosunkowo krótkim czasie dostałem normalną ofertę. Warto się umówić, jak jesteś w podobnej sytuacji. Zostawiam namiary do człowieka odpowiedzialnego za kontakt z klientami 695 277 769.