rodrigez12345 0 Napisano Luty 1, 2009 Witam! Prosze o pomoc w nastepujacej sprawie. Ostatni okres miałam 27 grudnia, 13 stycznia kochałam sie z moim chlopakiem z prezerwatywą, srednia dlugosc mojego cyklu to 28 dni. 15 dni po stosunku robiłam sobie test ciazowy ( Pre-Test - płytkowy) i wynik był negatywny. Nadal nie mam okresu, juz 36 dzień. Nigdy nie miałam az tak duzej przerwy. w 18 dniu cyklu zauwazyłam dziwną wydzielinę o kolorze ciemnorozowym, trwalo to jeden dzień. Czy mozliwe jest ze była to owulacja i okres pojawi sie lada dzień?? Czy powinnam powtórzyć test?? Czy zawodność testu jest wysoka?? Prosze o pomoc, gdyz jestem w maturalnej klasie i nie wiem co robic dalej. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brudas w kąpieli Napisano Luty 1, 2009 to jak przedstawiacie tutaj swoje problemy...hahaha współzyłam (i data) hahaahah okres(data)..:D:D:D:rozpierdala mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamadeedee 0 Napisano Luty 1, 2009 Zrób badanie z krwi na beta hcg. Koszt trochę wyższy niż zwykłego testu aptecznego ale 100% pewności. Wynik za kilka godzin w dobrym laboratorium. Jeżeli wynik będzie negatywny to idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach