Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika...................

Co sądzice o shemale?

Polecane posty

Czy jest to temat obcy dla Was? Ja osobiście czasami myślę jakby to było kochać się z shemale...albo hermafrodytą...

a po fuzji? ;) idealne połączenie?

możliwe...też czasami tak myślę...

Gość KEEPsky Fdk
kalinowa panienka gratuluję pięknej przenośni, jednakże w jednym z przypadków będzie to seks tej samej płci. No chyba ze jesteś shemale. w co wątpię. Lubie piekną reakcję słowną.

Gość KEEPsky Fdk
grzeczna diablica, piękne zdjątko, ake co to za maszyna ? Nie kumam!!!

Gość samiku
"KEEPsky Fdk kalinowa panienka gratuluję pięknej przenośni, jednakże w jednym z przypadków będzie to seks tej samej płci. No chyba ze jesteś shemale. w co wątpię. Lubie piekną reakcję słowną." Jesteś matołem, czy tylko udajesz? Co ty wiesz w ogóle, co to jest przenośnia????? A pannienka napisała prosto: woli albo z facetem albo z kobietą. Czyli jest bi. Woli to robić jednakowoż z przedstawicielami jasno określonych płci. Tyle.

Gość KEEPsky Fdk
kalinowa panienko, O TEPORA O MORES, lekkośc myśli, aluzje nie są tutaj dobrze postrzegane. Najlepiej walić grubym, cięzkim słowem. No cóz jacy ludzie, taka dyskusja, z małymi wyjątkami oczywiście.

Gość samiku
KEEPsky Fdk Gostek, to ci naprawdę nie wyszło, używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz, sprawdź w Słowniku Terminów Literackich (albo jakimkolwiek innym) co to jest metafora (przenośnia). Od biedy (dużej) można uznać, że to była gra słów, ale z przenośnią ma to tyle wspólnego ile ty z finezją umysłową. BTW Lekkość myśli a jakże, finezja również, ale walenie łacińskimi sentencjami już niekoniecznie.

Gość KEEPsky
No, no weszliśmy na poziom dyskusji akademickiej. Grzeczna diablico, myślałem o tobie, kalinowej panniece i podobnych.

Gość niedowiarka
a kimsa shemale albo hermafrodyta