Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Ja pierd....

Polecane posty

chyba damskie były mam taką nadzieje :P a i zostawiła stringi :P ale czemu one są z liny holowniczej ??

Brzydula :) hej Ostatnio tak mi opowiadałaś że nabrałem ochotę zabalować ale u mnie się troszkę inaczej skończyło :P

Gość tojatojatojaaa
ta stringi..zapewne kumple holowali Cie po miescie zaprutego do nietomnosci..a ze wstyd im było to z liny cos w rodzaju majtasków zrobili i jak ludzie przechodzili to sadzali cie na chodniku z kartka :Zbieram na slipki:-D Uzbierałes troche ,wiec flache kupili, zaciagneli do domku, wóda pękla a Tobie butelka plus linka została:-P Tak to było;-)

Gość tojatojatojaaa
:-D:-D jasnowidz ze mnie:-P

Gość tojatojatojaaa
Dziewczyna była ale tylko w senych urojeniach, bo to chciał ze soba do domu z lokalu zabrac to koledzy mu na kopach wyperswadowali:-P I dobrze po rano oprocz kaca miałby i wymioty;-)

Gość tojatojatojaaa
dodam jeszcze że tą pięknosc barowa z 1 zębem tak mocno trzymałes ze Ci tylko pukiel siwych włosow w reku został..Trzymałes mocno do rana..stad te kudły:-P

Ta i jakoś dziwnie wyrko mi się zarwało z jednej strony :( dość mocno teraz wszystko nabiera kolorów jeszcze troszkę i wszystko będę pamiętał :)

Gość tojatojatojaaa
Wyrko to inna sprawka..ale to juz musisz sobie sam z kolegami wyjasnic..a dokładnie z jednym;-) Pamietasz jak spiewałes zeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek?:-P

Gość tojatojatojaaa
zapewne ze to była ich ostania impra:-P

Na chuj mi kurwa twoje kwiaty Na chuj mi kurwa twoje łzy Na chuj mi kurwa te dramaty Na chuj mi kurwa jesteś ty Więc nie wylewaj łez Proszę Cię najgorencej Spierdalaj jak najprędzej Kochana ma To pamiętam jak śpiewałem :)

Nie było tak źle nawet dobrze :) jeszcze na bal;etach byłem się właśnie dowiedziałem :)

Gość A............
:D

Gość A............
ladnie zabalowales :D teraz jakas lecytyna na powrot pamieci by Ci sie przydala ;)

Gość tojatojatojaaa
wiec po spiewaniu i tarzaniu , początkach kolegi..obiąganiu..pojawiły sie przebłyski swiadomosci?:-P

Gość tojatojatojaaa
to napisz:-) nie daj sie prosic;-)