Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliza

Jakie rajstopy będa najlepsze do srebrnej sukienki

Polecane posty

Gość maliza

??kupilam w orsayu srebrna sukienke z czarnym pasem pod biustem i do tego czarne szpilki i nie wiem jakie rajstopy beda odpowiednie oraz jakie dodatki??prosze dziewczyny.pomóżcie:)

Gość narzeczona_niezałamana
czarne rajstopki:)

Gość Jakie czarne
:-o. Cieliste!

Gość no a jak się mógł skończyć
co a wieś z tymi cielistymi... :O właśnie, że cieliste nie pasują za to czarne kryjace jak najbardziej ;) sama mam srebrnę kiereję i czarne dodatki + czarne rajstopki i ładnie to wygląda

Gość Panna Xxxx
Moim zdaniem cieliste i czarne beda najlepiej pasowac. Wiesz niektorzy zle sie czuja w kryjacych rajstopach to wtedy lepiej zalozyc cieliste.

Gość Normalnie śmiech na sali
\"sama mam srebrnę kiereję i czarne dodatki + czarne rajstopki i ładnie to wygląda\" - i co, bo tobie się podoba, to ma być ok? Czarne rajstopy nadadzą całej kreacji smutny charakter. Cieliste będą najlepiej pasowały. Są neutralne.

Gość Gośka111
Njalepsze oczywiście będą czarne rajstopki (nie za grube, np. 20 DEN). Duzo seksapilu dodadzą takie, które mają cienką czarna linie wzdłuż nogi (na pewno znajdziesz takie na Pineup Style, kupuję tam często- fajne i trwałe produkty).

Gość gość
To zależy kiedy jest wesele. Jeśli jesienią lub zimą, to czarne. A jeśli wiosną lub latem, to cieliste.