Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lowwwwwwwe

Boli mnie strasznie....

Polecane posty

Gość lowwwwwwwe

Mam pytanie-miałam jakies 2,3 tyg tem zatruwany ząb-siódemka górna.Znowu mnie boli...Można samemu wyjąc truciznę?Czy po raz kolejny stomatolog będzie mi go truł?

Gość lowwwwwwwe
Czy są jakieś domowe sposoby na zatrucie bolącego zęba???

Gość vdgtyrtht
tez tak mialam i tez troche bolalo chodzilam z tym tydzien i pozniej znowu mi zatruwali

Gość vdgtyrtht
nie nie ma domowych sposobow ,stomatolodzy maja specjalne srodki

Gość lowwwwwwwe
Jestem w 3 miesiącu ciąży więc środki przeciwbólowe odpadają...wzięłam tylko 1 panadol...pomogło-na chwilę... Szkoda że czeka mnie zabieg bez znieczulenia-ale dam radę :P

Gość lowwwwwwwe
A ktoś wie od którego tygodnia można stosowac znieczulenie???

Gość vdgtyrtht
ja tez wlasnie robilam zab w ciazy i trzecim miesiacu nie moglam miec przeswietlenia przez to ,zatruwali 3 razy nerwy zostaly usuniete zrobila zab i po miesiacu znowu sie zaczelo,bol poszlam do innej znowu zatruwali jeszcze raz usuwali nerwy zaplabowali, za jakis czas znowu bol zle mi zrobili wydalam 800zl i teraz dalej mnie pobolewa widac ze zab juz mi obumiera zrobil sie szary ide niedlugo i wyrwe ten zab tyle kasy wydalam a popaprancy spierdzielili robote i zab juz do niczego

Gość vdgtyrtht
ja mialam normalnie w ciazy znieczulany zab miejscowo

Gość lowwwwwwwe
Mam nadzieję że tym razem zatrują mi go na dobre...Stomatolog powiedziała mi że nadaje się do leczenia kanałowego...A truła i rozwiercała bez znieczulenia...brrr.....:(

Gość vdgtyrtht
ja mialam to samo leczenie kanalowe, ale mam zle przezycia tyle bolu kasa stracona zab do niczego i kupa nerwow. mamnadzieje ze zrobja ci dobrze ten zab ;-)

Gość lowwwwwwwe
No ale chyba zrobią mi ze znieczuleniem kanałowe..???

Gość bietka28
ja również miałam niedawno ząbka leczonego kanałowo,ale ani zatruwanie ,ani nic kompletnie mnie nie bolało,widocznie ten ząb wcale się nie nadaje do leczenia kanałowego,jest to wywalanie kasy w błoto,choć spróbować zawsze można.

Gość vdgtyrtht
ja mialam ze znieczuleniem

Gość lowwwwwwwe
Zobaczymy po kolejnym zatruciu czy mnie będzie bolał.... Może też stomatolog go zle zatruła...:(

Gość bietka28
tak zobacz kochana,może będzie już wszystko ok,czego Ci życzę z całego serca ,głowa do góry;-)

Gość lowwwwwwwe
bietka28 dziękuje za miłe słowa i wsparcie :) Pozdrawiam

Gość bietka28
Nic się nie przejmuj,to tylko ząbek,a dentystkę o wszystko wypytuj i konkretnie zapytaj o ból po zatruwaniu ,czy to aby normalne ,niech wie ,że z ciemną masą nie ma do czynienia ,czasami rzeczywiście dentyści zrobią to nieprawidłowo ,a Ty człowieku cierp :-)

Gość lowwwwwwwe
bietka28 dziękuje za poradę...Jutro zadzwonię i mam nadzieję,że przyjmie mnie jak najszybciej...:)

Gość bietka28
i jeszcze jedno,poniżej podaję Ci linka ,tam również ludzie wypowiadają się na temat przeżyć związanych z leczeniem zębów,wyrywaniem itd.Pod koniec kilkanaście postów jest od Trenta (dentysta ,który bezinteresownie udziela rady),może znajdziesz coś o tej tematyce,co Cię uspokoi,ja wiem co to znaczy niepewność,ostatnio miałam rwanego zęba i kupę komplikacji. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3124439