Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutka wkrotce

Od jutra dieta Norweska 1o kg w 2 tygodnie! zapraszam

Polecane posty

Gość szczuplutka wkrotce

Jadłospis diety norweskiej: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, To jadlospij diety Norweskiej. Kto sie do mnie przylacza? i stosuje diete od jutra??

Gość tojatojatojaaa
Ja moge..ale dlaczego tyle tychjaj..nie mozna je czyms innym zastapic?..Mam do zrzucenia z 10kg, przytyłam po tabletkach anty:-(

Gość michalina teraz xs
Dziewczyny cos wam napisze. Darujcie sobie diety wszelkiego rodzaju i zmiencie tryb zycia -RAZ NA ZAWSZE! Jesli schudniesz 10 kg w 2 tygodnie(czego CI zycze) to bedzie to zbyt wielki szok dla organizmu i nie utrzymasz tego na dlugo.Znow przytyjesz. Wiem bo sama tak mialam.Probowalam wszelkiego rodzaju diet, szybko chudlam a potem wracalam do poprzedniej wagi. 2 lata temu zaczelam regularnie cwiczyc i odpowiednio jesc.Chudlam wolno,ale sukcesywnie.Teraz jestem szczupla i nie tyje. Zapytajcie kazdego dietetyka.Niestety nie ma diety cud.Pozdrawiam

Gość michalina teraz xs
PS od takiej ilosci jajek mozesz miec wysypke. Juz jednego dnia zjadasz calotygodniowe zapotrzebowanie na bialko z jaj.

Gość szczuplutka wkrotce
dobrze tojatojatoja od jutra zaczynamy. Tylko odwiedzaj forum raz po raz. HiHihi ok?? :*

Gość szczuplutka wkrotce
hej! jest tu ktos???? jestem dzis juz po pierwszym dniu diety norweskiej schudlam 0.5 kilograma hhihi i nawet nie jestem glodna. To pierwsza moja dieta na ktorej nie jestem glodna. Aha i chce wszystkim powiedziec o tym cholesterolu ktore sie boicie. Wiec tak grejfrut zniza poziom cholosterolu. A tak ogolnie to pomyslcie o tych normalnych obiadach sniadanieach i kolacjach czy tam nie ma wiecej cholesterolu??? Wlasnie. hihi wiec zapraszam do przylaczania sie.