Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka26

180cm/70kg

Polecane posty

Gość Kaśka26

Czy 70 kg przy moim wzroście tu dużo:(?Czuje się po prostu cała duża.ie dość,że wysoki ze mnie babol to jeszcze to 70kg.Waszym zdaniem jestem gruba?

Gość Kaśka26
Dzięki kredko:)ale i tak czuje sie duża,cała duza:)wokół tyle małych szczupłych laseczek i ja monstrum:)

A Ty jesteś wysoka i szczupła. Myślę, że gdybyś ważyła mniej, wyglądałabyś patykowato. Znam kilka wysokich i szczupłych (ale nie kościstych) kobiet, które są bardzo atrakcyjne:-) Głowa do góry.

Gość Kaśka26
Kochana kretka:*

Gość brezal
te 70 kg przy twoim wzroscie to dla mnie osobiscie byloby juz duzo za duzo.Ja mam 182 cm i w porywach- obrzarstwa oczywiscie waze gora 65 i juz wtedy czuje sie duuuza choc mam zupelnie plaski brzuch ale jakos tak niezgrabnie sie czuje no i caly czas to rozmiar 40 wiec i tak sporo.Uwielbiam wazyc 60/61 kg wtedy jestem taka efemeryczna jak ja to nazywam i czuje sie naprawde atrakcyjna.a tak wogule to zastanawiam sie jak kobiety o podobnym wzroscie moga nosic rozmiar 36-czy to wogule mozliwe?Pozdrawiam!

Gość Kaśka26
DO b))) tez bym chciala wazyc 65...musze nad tym popracowac...a rozmiar mam 40 to spodnie a gora i nawet 38,nie proporcjonala jestem wielka dupa,male chude raczki,hehe....Zazdroszcze Ci wagi)))))))))))))) Pyzdra.

Gość ja mam 184cm i ważę 63kg
i czuję się źle w swoim ciele, próbuję schudnąć do 60 kg ale waga zatrzymala się i nie chce spadać :(

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Wy jestescie wysokie i szczupłe :) a ja niedosc ze mała to w dodatku gruba;/ mam 170 wzrostu i waze az 50 kg!!!!!

Gość ghjkl
ja mierze163 ,waże 74 i bardzo dobrze czuje się z ta waga.

Gość Kaśka a rozmiar buta jaki masz

Gość cdewfce
tez mam 180,najlepiej czulam sie z waga 67 kilo,nie bylam szczupla tylko taka normalna. teraz roztylam sie do 84 i nie moge sie przestawic na odchudzanie:(

Gość Miss Pigi
W sumie jeśli mam być szczera to moim zdaniem to dużo. Ja mam 181cm i jak ważę 65 to uważam, że to za dużo i źle się z tym czuje. Co prawda jak ważyłam 62 cała moja rodzina wmawiała mi anoreksje i twierdzili, ze wyglądam jak patyk, ale ja czułam się świetnie.