Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżżunia

Czy to jest dobre na CELLULIT?

Polecane posty

Gość gość
ale samemu nie uda się chyba dobrze zrobić masażu, a jeden zabieg najtaniej chyba kosztuje ok. 50 zł/ szt.: http://pragnieniakobiet.pl/zabiegi/chirurgia-plastyczna/modelowanie-sylwetki/drenaz-limfatyczny/ Kolega, który jest zawodowym masażystą rehabilitantem chciał sam sprawdzić, czy ta metoda działa i zrobił test na koleżance - tam chodziło jeszcze o odchudzanie, ale generalnie terapia przyniosła efekty dopiero po 3 miesiącach ciężkiej pracy :( Także kilka zabiegów to zdecydowanie za mało.

z eveline uzywalam tego i ogolnie bylam zadowolona, teraz przerzucilam sie na pomaranczowa skorke z bielendy i tez jestem zadowolona. kwestia tgo zeby stosowac to regularnie i laczyc z masażami po ok. 10min dziennie

Gość gość
Ja tam zawsze kupowąłam jakies mazidlo ale nie spodziewalam sie cudu. Wsiadlam na rower.... od lutego minimum 10km tygodniowo (jak jest czas i pogoda to o wiecej) i celulit wyraznie sie zmniejszyl

zgadza sie. ruch jest chyba najskuteczniejsza bronia w walce z cellulitem. no i dieta oczywiscie. warto wyrzucic tez nabial bo dorosli nie trawia laktozy

Gość gość
ja chodzę od roku na basen, kilka razy w tygodniu, pływam 30 minut non stop, do tego suplement cla z zieloną herbatą tylko taki zestaw mi pomaga, nei stosuję żadnych balsamów i masaży

Gość gość
Na cellulit bardzo dobre są masaże podciśnieniowe tzw. Dermomasaż. A najlepiej połączyć dermomasaż z liposukcją ultradźwiękową.

Gość gość
Jeszcze nikt od zarcia tabletek cellulitu się nie pozbył. Potrzebna jest odpowiednia dieta i masaże. Ja osobiście preferuję masaże bańka chińską i dermomasaż podciśnieniowy.

Gość gość
Wydaje mi się,że zabieg u chirurga plastyka rozwiąże problem raz na zawsze. Ostatnio zastanawiam się nad takim: www.drchecinski.pl/pl/odsysanie-tkanki-tuszczowej-liposukcja.html podobno dzięki niemu można usunąć tłuszcz z różnych okolic ciała i ładnie wymodelować sylwetkę, a bardzo mi na tym zależy.

Gość gość
myślę że unikanie produktów z mlekiem, słodyczy i ćwiczenia (ruch)

Gość gość
Hej dziewczyny, ja gorąco polecam zabiegi próżniowe. Jest to super metoda na walkę z cellulitem. Jestem po 6 zabiegach i po cellulicie ani śladu. A jeszcze nie przeszłam zalecanej serii 10 zabiegów. Polecam te masaże i klinikę Amaryllis Z Bytomia, pani masażystka jest rewelacyjna :)

Gość rozowykot
Dieta to raz. Dwa to siłownia. Trzy to zabiegi. Mi się udało szybko i skutecznie pozbyć cellulitu. Znalazłam w necie informację o zabiegach Venus Freeze i udałam się na nie do salonu Vici w Krakowie. Tam wykupiłam osiem zabiegów i.. cellulit magicznie zniknął. Polecam wszystkim bo zadziałało jak magia :) Sama jestem w szoku :)

Gość gość
A ja jestem zadowolona z działania Get Slim Cellulite.Wspomaga metabolizm energetyczny dzieki czemu tkanka podskorna jest szybciej spalana i nie ma mozliwosci gromadzenia i dzielenia sie pod skora przez co zapobiega powstawaniu cellulitu. I wystarczy 1 tabletka dziennie. https://sklep.noblehealth.com/produkt/get-slim-cellulite

Gość gość
U mnie kosmetyki Eveline na cellulit się nie sprawdziły, dobrze nawilżały skórę, ale na cellulit nie działały. Wiadomo, że cellulitu nigdy nie pokonamy do końca, a kosmetyki mogą tylko pomóc go zredukować. Teraz mam serum chłodzące od Bielendy z serii cellu slim corrector, które wyciąg z bluszczu, pobudzający krażenie i rozbijający tkankę tłuszczową oraz kwas hialuronowy - bardzo silnie nawilżający. Serum oprócz cellulitu redukuje także widoczność rozstępów.

Gość Agatova
To na pewno tak super nie zadziała jak profesjonalny zabieg dermapanem w Clinica Cosmetologica. Polecam go wszystkim osobom, które borykają się z problemem nieatrakcyjnego cellulitu na różnych partiachhh ciała. A łapcie tutaj l inka: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/cellulit/

Mi też kremy nie pomagały jedynie nawilżały skórę dlatego stwierdziłam, że spróbuję usunąć cellulit podczas zabiegu Maximus. Polega na usuwaniu cellulitu falami radiowymi. Działa 10000x razy lepiej niż najlepsze kremy, bo skóra do tego staje się bardziej napięta i gładka

Gość gość
Drogie samotne Panie i samotni Panowie.....Pora wziąć sprawy w swoje ręce, zrobić w końcu coś dla siebie i znaleźć drugą połówkę! Pomoże Wam eDarling. JEST DROGO!!, bo 237 zł za 3 miesiące, ale akurat w tym wypadku jest to zaleta, bo nie będzie tu kłamu jak na innych portalach randkowych, tylko poważni ludzie i poważne zamiary. Sprawdźcie sami: https://link.do/XR31w

Gość Buniaczka
Ja ostatnio znalazłam bardzo skuteczny zabieg terapii tkanki łącznej na Zachodniej 7. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na ten tamat i potwierdzam. Tu jest do nich kontakt rehabilitacje.org ja się zawsze przez tę stronę rejestruję.

Gość gość
Niestety kobiety często zapominają o stosowaniu balsamów, które poprawiają krążenie, nawilżają i ujędrniają a przecież to też jest ważne w walce z naszym wrogiem. Ja stosuję krem Vialise (wcześniej były to Ziaja, Bielenda i inne drogeryjne cuda). Po kuracji kremami moja skóra jest bardziej sprężysta i witalna :)

Gość GrazkaKartuzy
gdzie kupilas ? u mnie w osiedlowej drogerii nie ma

Gość AnnaJoanna22
Ja pewien czas stosowałam Cellactiv i byłam zadowolona. Link - https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. Cellulit się spłycił, wygląda już znacznie lepiej ale przy okazji schudłam. Jeden z lepszych suplementów.

Gość Agnieszka

U mnie cellulit był bardzo dużym problemem. Stosowałam różne kremy i masaże ale mało pomagały. Znajoma poleciła mi abym poszła na zabieg endermologię . Bardzo mi ten zabieg pomógł, fajnie zlikwidował cellulit a przy tym ujedrnił mi skóre i nie jest obwisła. Zabieg robiłam w https://kosmetyka-id.pl/