Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evica**

Kto stosuje kosmetyki Vichy?

Polecane posty

Gość evica**

Mam pytanko, jakie kosmetyki Vichy stosujecie? Jestescie zadowolone czy raczej sa fajniejsze ich odpowiedniki i tansze? Chodzi mi o kremy do twarzy, mleczka, krem pod oczy. Kto stusuje?

Gość ja uzywalam z serii normaderm
zelu oczyszczajacego i kremu do skory z niedoskonałosciami, miałam po tym przesuszona skóre, mysle ze spowodowal to zel, bo jak zmieniłam na inny to wrociło do normy. wiekszej roznicy nie było przed i po jakims czasi uzywania, ale jak to zkosemtykami - na jedna cere działaja, na inna nie. Ale i tak kupuje kosmetyki w aptece, teraz przerzucilam sie na tonik z Avene, krem do twarzy SVR i podklad La roche possay. kosztuja spor wiecej niz w sklepie, ale uwazam ze warto. szczegolnie polecam podkald la roche possay toleriane, dobrze pokrywa niedoskonałosci i nie ma efektu "maski"

Gość kateto
ja uzywam toniku acqua termale ( niebieski ) i jest swietny plyn do demakijazu z tej serii tez ( bialy ), inne kosmetyki raczej mi nie odpowiadaly, a linia normaderm jest pomylka ....

Gość evica**
o dzieki dziewczyny, czyli wcale to Vichy nie takie rewelacyjne? Chodzi o to, ze ja do tej pory uzywalam takich zwyklych kosmetykow typu Nivea i te sprawy ale od jakiegos czasu widze, ze cera robi sie juz brzydka, troche starsza, zmeczona, przepracowana, niedospana...Poszukuje jakis fajnych kosmetykow dla siebie, fajnego kremu na noc, na dzien, pod oczy, czegos na zmarszczki i tak sobie to Vichy upatrzylam ale wczesniej chce rady zasiegnac...

Gość evica**
ten bialy plyn do demakijazu mam i tez mi sie podoba:)

Mam normaderm na noc i bardzo go lubie, bede mu wierna, bo bardzo mi pomaga:) uzywam tez lipostrecht do ciala - i niby tez jest jest fajny, skora gladziusienka, ale spektakularnych efektow, czyli \"zmniejszenia\" rozmiaru skory (schudlam) jednak nie widze. Nawilza o wiele lepiej, niz cokolwiek innego, ale w koncu nie kupilam go z mysla o nawilzeniu, a w kazdym razie - nie tylko. mialam kiedys thermal fix pod oczy - pomylka, szczypal i podraznial, brr... uzywalam tez regularnie normaderm na dzien, ale on sie nie nadaje na zime, skora pierzchnie. Moze latem do niego wroce, ale nie wiem, bo zakochalam sie w tym zoltym z kwasami z oriflame\'u, no i seria AA zolto-biala mnie kusi, choc jeszcze nie mam 30 lat;) Lubie tez wode termalna, zamiast toniku, no i uwielbiam podklad normateint, bo jak dla mnie - nie ma lepszego, pasuje mi idealnie. Kryje, ale bez maski, nawilza, matuje, pieknie dopasowuje sie do karnacji... mam kolor nude 25. Tak wiec - w kazdej firmie zdazaja sie hity i kity;) ja ogolnie te firme lubie, ale na przyklad kremow pod oczy uzywam teraz wylacznie z AA i po zadne vichy wiecej nie siegne... natomiast podklad, krem na noc i woda - to obowiazkowo tylko z vichy:)

ja stosuje nutrilogie 1- krem nawilzajacy i vichy dercos-szampon regenerujacy. Reszte kosmetykow mam raczej z avene badz la roche. Z vichy trzeba uwazac, bo maja niestety sporo gniotow

Gość foremka ciasta
ja stosowałam Normadem na dzien i na noc , nic nie mam do Normaden na noc ale na dzien strasznie wysusza , jeśli nie masz trądziku to normaderm z vichi nie polecam , stosowałam też cudowny ( niby cudowny ) krem na celulit wszedzie przereklamowany a efektów rewelacyjnych nie zauwarzyłam

Gość foremka ciasta
nie polecam też kosmetyków z aptki AVEN okropnie wysuszaja , wogole tak sobie spiepszyłąm skóre vichi i avenem , a szczególnie tym 2 ze poszłam do dermatologa i leki za 100zł