Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka159

prawdopodoboenstwo ciazy

Polecane posty

Gość anka159

jaka jest skutecznosc zajascia w ciaze, stosujac regularnie tabletki o stalej porze przy stosunku przerywantym?

Gość jojojojj
żadna chyba że będą to tabletki od bólu głowy..... hehe

Gość a po co przerywany
? Tabletki są po to, aby nie przerywać :)

Gość studentka położnictwa
tabletki antykoncepcyjne mają wysoką skutecznośc, ale jak we wszystki m istnieją wyjątki od tej reguły. sumiennośc w ich braniu nie daje 100% gwarancji. ma na to wpływ wiele czynnikow. wiec ryzyko zajścia w ciąze należy brac pod uwagę. a stosunek przerywany? to największa głupota matki natury:/ przeciez w tym ejakulacie,który wydziela się przed wytryskiem tez pojawiają się plemniki. a moze warto przemyślec zastosowanie prezerwatywy? ona chroni przed wieloma chorobami!

Gość agnieszka22
czesc. wlasnie musze cie zasmucic :(. ja z moim chlopakiem zabezpieczalismy sie, bralam tabletki cilest i uprawialismy seks przerywany. pozniej on wyjechal za granice do pracy a okazalo sie ze ja mam jakies zle samopoczucie. mialem pozniej normalnie okres. poszlam do mojego ginekologa, kazal mi sobie zrobic badania ciazowe i jednak okazalo sie ze zaszlam. teraz jestem w 5 miesiacu. dziecko lekarze mowia ze jest zdrowe, ale ja nei jestem pewna :(:(:(. pozdrawiam

Gość anka159
o matko, dziewczyny nie straszcie! Ciaza przy tabsach i przy przerywanym??? zaczynam schizowac