Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingusia2006

Jak zdobuć tego mężczyznę

Polecane posty

Gość Kingusia2006

Gość Kingusia2006
Poznałam go jakiś rok temu doszło między nami do zbliżenia i potem się kontakt urwał, a ja długo nie mogłam o nim zapomnieć. Teraz po takim czasię odezwał się i choć od spotkania mineły już dwa tygodnie ja nadal nie mogę przestać o nim myśleć. Problem jest taki, że on mieszka za granicą. Najgorsze jest, że ja nie wiem co on czuje do mnie i nie wiem czy zapytać go o to wprost?? Czy go to nie wystraszy?? Wiem tylko, że go nadal pragnę...

Gość Kingusia2006
Pomóżcie !! Nie wiem co mam robić w tej sytuacji nie wiem jak go zdobyć..

Gość Kingusia2006
Owszem mogę to zrobić tylko nie wiem jak on na to zareaguję. A jeśli chodziło mu tylko o sex... nie chce poprostu się wygłupić. Najchętniej spędziłabym z nim jesczez trochę czasu i wybadała sytuacje ale to nie jest takie łatwe ;/

Gość Kingusia2006
Pewnie i tak ale zeby z nim porozmawiac trzeba się z nim spotkać (tzn jechac do niego) i tu jest problem nie wiem jak sprowokować to spotkanie?? Po prostu nie chce sie narzucac.

Gość jeżeli doszło między
wami do seks, potem on wyjechał, nie kontaktował się, az do czasu, kiedy znowu miał trochę wolnego czasu i znowu się umówiliście na seks, no to wybacz, ale on nie rozmawia o uczuciach, bo ma takie uczucie, że musi spuścić z krzyża i tyle:O Spotkaj się z nim raz i mu nie daj, nie obciągaj, nie gadaj o seksie, a zobaczysz- kontakt się urwie i więcej nie zadzwoni, chyba że znowu go przyprze a innych widoków na ruchanie nie będzie.

Gość Kingusia2006
Do sexu doszlo tylko za drugim razem... a kontakt się urwał głównie z mojej winy unikałam jego kontaktu ponieważ wtedy i tak nie mogłabym do niego wyjechac..

Gość Kingusia2006
Właściwie to może być prawda, że chodziło mu tylko o "jedno" tylko dlaczego sciagal mnie do siebie z tak daleka skoro może to robić prawie z każda u siebie w kraju??