Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po tygodniu dalej neizadowolon

waskie brwi

Polecane posty

tydzien temu bylam u kosmetyczki na regulacji brwi dlugo trwalo nim je zapuscilam a ona zrobila mi je takie waskie ze az ne moge sie pzryzwyczaic wg mnei sa za waskie skoro mialm bardzo grube to po co zrobila mi waskie? przeciez mogla zrobic szersze no nie rozumiem radzicie teraz samej zapuscic? czy udac sie znowu do salonu i powiedziec zeby je dalej wyregulowala ale ze tym razem chce miec szersze??

Wizyta w salonie jest koniecznoscia, niech poszerza z powrotem te brwi:classic_cool:

jak myslicie kiedy teraz powinnam pojsc? jak jakiej beda dlugosci odrasniete wloski?

pzreciez mogla zrobic to stopniowo najpierw troche a potem jak bym chcial wiecej no to wiecej a ona od rauz zrobila tak ze jzu za bardzo nei ma anico zwezac ani poszerzac tym bardziej:(

Gość cofee sturbucks
a niby jakim cudem ona mialaby Ci je poszerzyc ???

Gość jenk
idz niech ci poszerzy koniecznie-mysle ze w kazdym dobrym gabinecie ci to zrobia

no na razie to chyba nei zrobia bo jeszcze nei zaczelo nic odrasatac? ale w ktorym momencie powinnam pojsc?

Gość dzinek
jezu co za kosmetyczka??? Zmien ja moja przyjaciolka ktora jest kosmetyczka to jak dziewczyna jest 1 raz i nie wie dokladnie jakie chce to depiluje minimalnie lusterko i Pyta jeszcze ?? i czy kształt odpowiada czasem sa 5 razy zwezane ale klientka zadowolona

moja wlasciwie nawet sie nei pytala jakie chce tlyko zrobila po swojemu

Gość dzinek
ni nic po sprawie :( musisz zapuscic od nowa (smaroj olejkiem rycynowym przyspiesza) i udac sie do prawdziwej profesjonalistki

tylko jak ja znalezc? prawdziwa profesjonalistke?

Gość dzinek
popatrz na kolezanki czy znajome ktora ma fajnie zrobione brwi popytaj gdzie robily nastepnie przejdz sie do gabinetu i zapytaj kosmetyczki jakie brwi do ciebie pasuja ( tylko po porade bezplatna) i zobaczysz jak Cie ktoras przekona czy czyms ujmie to sie zdecydoj ( stale klientki tez sa wyznaczikiem bo skoro wracaja sa zadowolone)