Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła matka i teściowa

jak postąpić

Polecane posty

do mojego syna przyjechała dziewczyna w odwiedziny i dzięki Bogu siedzi już dwa ,miesiące nic nie robi talerze i szklanki znosi do zlewu jak bym to ja musiala po niej i synu sprzątać ,zaczely jej przeszkadzać moje zwierzęta , nie liczy sie ze mną wcale ,używa moje kosmetyki jak swoje,brudne majtki wrzuca na kosz bez skrępowania ,to samo z podpaskami (sprzątnął syn ale jej nic nie powiedział) gdy posprzeczałam sie z mężem powiedziała że nie życzy sobie wysłuchiwać naszych sprzeczek gdy powiedzialam że droga wolna i nie musi słuchać zaczeła traktować mnie jak powietrze .syn powiedzial że on jest zameldowany i ma prawo przyjmować gości i oznajmił że ona będzie u nas teraz mieszkać (niby jako gość )mam tego dość i nie wiem jak dalej postępować bo teraz sie ze mną nie liczą a co będzie potem

Gość matakakakak
a syn pracuje?

Gość mialam to i to
ty nie masz problemu z synowa a z synkiem niestety

ale wychowałaś syna :-O pozwalasz sobie na coś takiego ? Jak on cię traktuje ? Ja w domu moich rodziców niemiałabym prawa kogoś przyprowadzić do mieszkania bezczelność

Gość foremka ciasta
ja pierdykam ty serio mówisz , co ona sobie majtek nie umie uprac , umyć szklanki , z kad wogóle ta dziewczyna jest daleko od was mieszka . syn pracuje , ona pracuje ?????

chodzi o to że nie miałabym prawa żeby ktoś zamieszkał bo goście przychodzili

Gość foremka ciasta
ile sa razem ????

jestem właścicielką razem z mężem ,ale małżonek jest zadowolony bo ktoś mi w końcu dokopuje i powiedział że oni mu nie przeszkadzają, ja się zbuntowałam i powiedziałam że nie bedę po wszystkich sprzątać to oznajmili że im brud nie przeszkadza , więc ja sprzątam po sobie a oni nie poczuwają sie wcale jak chce sie kąpać to musze umyć wanne bo oni po sobie nie myją sedes jak nie umyje to nikt sie nie poczuwa itd

Gość blindaa
kiepska sprawa jesli nie masz męża po swojej stronie Twoje mieszkanie - masz wszelkie prawa dyktować warunki, a jak młodym się nie podoba, to wynocha i już.

Gość to brak szacunku
Jak dasz sie tak traktowac to dojdzie do takiej sytuacji kiedys, ze wypieprza cie z twojego wlasnego mieszkania, bo bedziesz im przeszkadzala:o Wypier... ich z domu:o Niech sobie znajda mieszkanie a nie siedza na starej matce na plecach:o Pewnie gotujesz im jeszcze i sprzatasz po nich :o a tej leniwej larwie zwroc uwage:o i pokaz kto tu rzadzi. Ile oni maja lat? :o

to co pisze to szczera prawda ,wiem że to wina mojego syna że mnie żle traktuje ,ale zawsze wszystko co robiłam to dla rodziny ,teraz sobie uświadomiłam że na siłe chciałam mieć cieply dom ,ale nikomu oprócz ,mnie na tym nie zależało,czym więcej sie starałam tym bardziej mnie upodlali ,teraz nie mam pojęcia jak z tego wyjść

Gość to brak szacunku
Wspolczuje rodzinki:o Staraj sie kapac pierwsza i nie myj wanny po sobie :D Gotuj tylko dla 2 osob, dla siebie i dla meza, na styk :D Nie sprzataj i nie myj naczyn po nich., niech zarosna w tym brudzie lebry francowate:o

Gość to brak szacunku
Jestes po prostu za dobra :o Pewnie im non stop nadskakujesz itp. a oni to wykorzystuja:o

Gość blindaa
zla matko, tak w życiu bywa, że im więcej się poświęcasz, tym "lepszą" zaplatę dostaniesz. To działa tak w stosunku do męża jak i dzieci, nie uogólniam, ale częste są takie przypadki. Nie warto być matką Teresą /z własnych przeżyć/

Gość ile maja lat
?

Gość ghjkl
A co ta gówniara robi na codzień? uczy się .pracuje?Co na to jej rodzice,że u obcych ludzi siedzi na głowie tak długo?

Gość blindaa
to brak szacunku, masz rację, tylko trudno jest nawet patrzeć na taki bałagan czy niechlujstwo:(

Gość a idźcie wy już spac
a ja to bym wyjechał w pizdu na wczasy na Twoim miejscu i niech gniją w tym brudzie

Gość blindaa
no tak ale z wczasów trzeba w końcu wrócić i domu własnego nie pozna. Tak czy siak godzi w matkę

Gość min na 3 tyg
minimum na 3 tygodnie :D i powiedz im, ze do tego czasu maja sobie cos poszukac i sie wyprowadzic syn marnotrawny i jego leniwa locha pracuja?

próbowałam z nimi rozmawiać ale syn mi powiedział że nie ma ochoty mnie słuchać a swojej dziewczynie nie kazał do mnie sie odzywać więc ona traktuje mnie jak powietrze (a mój mąż ma z tego satysfakcje)Syn i jego dziewczyna mają po 26 lat syn pracuje ona nie calymi dniami przed komp to jej zajęcie ja mieszkam pod Warszawą a synowa pochodzi ze Śląska

Gość prywatna sekretarka
jej zachowanie swiadczy tylko i wylacznie zle o niej.masz prawo byc zla i sie bulwersowac.nie wyobrazam sobie mieszkac tyle u faceta bez spytania tesciow czy nie maja nic przeciwko a tym bardziej tak postepojac jak ona

Gość a ja to
swoje gary pozamykałabym w szafce na klucz, kazała im kupić kosz na brudy i prać tylko swoje i męża ciuchy, kosmetyki też pod klucz a wanne wylewaj domestosem i nie spłukuj!

Gość to brak szacunku
26 lat? wstyd i hańba zeby taka stara krówka siedziala u kogos i nic nie robiła :o Pewnie nawet w obiedzie ci nie pomaga:o "a ja to" dobrze pisze:classic_cool: szafka, witryna na kosmetyki na klucz lodówkę macie jedną?

napisalam tutaj bo nie wiem jak postąpić w grudniu wyjechałam na 2 tyg jak wrócilam to nie poznałam mieszkania ,do tego moje zwierzęta (dlatego bo je lubię )byly wywalone na podwórko przy mrozie prawie -20 to są domowe zwierzaki i na podworku nie miają nawet budy.Widzę że jak tylko próbuję się zbuntowac coś powiedzieć to zaraz ich nakręca żeby mi dowalić a najlepiej mnie doprowadzić żebym zaczeła krzyczeć to wtedy jestem wariatką ,psycholem ,ostatnim razem syn probował mnie sprowokowac a potem zauważyłam że nagrywa to co mowię

jestem w szoku...podziwiam Panią, że ma Pani jeszcze siłę na to wszystko..ja to bym chyba pozabijała niech Pani sie dowie czy ma Pani prawo wymeldować syna..i ile jest pełnoletni..jak tak do do widzenia. syn nie syn ale bez przesady...a mąz co na to? tez po stronie syna i "synowej"?

Gość to brak szacunku
czyli nie mozesz wyjechac:o pewnie zaglodziliby te zwierzatka na smierc :o skorzystaj z naszych rad i zrob im male piekielko a zwlaszcza tej synowej :classic_cool: NAJWAZNIEJSZE nie daj sie sprowokowac, nie krzycz itp. olewaj ich zaczepki i rob swoje:classic_cool: to bedzie trudne ale dasz rade.