Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła matka i teściowa

jak postąpić

Polecane posty

to ąże pozamykam przed nimi ,rożne rzeczy to tylko ich wszystkich nastawi przeciwko mnie ,syn dobrze zarabia i powiedział że synowa nie musi narazie pracować a że jest jako gość to nie musi w domu nic robić

Gość przykro
współczuję nie rozumiem co się w ogóle podoba Twojemu synowi w tej dziewczynie... nic nie robi i tylko psuje atmosferę. synowie bywają wypaczeni... ale mąż? hańba!

pisalam wcześniej ,mąż jest zadowolony z calej sytuacji bo ma satysfakcje że syn mnie tak traktuje i oczywiście słysze że wszystko to moja wina ,syna nie mogę ot tak sobie wymeldować ,bić mnie nie bija a że psychicznie jestem wykańczana to nie do udowodnienia ,

Gość to brak szacunku
skoro tak dobrze zarabia to pewnie ma pieniadze zeby kupic albo wynajac mieszkanie :o tylko, ze mausia ugotuje, wypierze itp. bo ta dziewucha pewnie nawet ziemniakow nie umie obrac :D:o jak bedziesz wszystko za nich robic to bedzie jeszcze gorzej:o klodki w szafkach nie zaszkodza, wkurwi ja to jeszcze bardziej i o to chodzi:classic_cool: kup dyktafon i tez ich nagrywaj

Gość hmmmmmmmmmmnmmmmm
a od kiedy zaczęło tak być z synem? zanim ona mieszkała też był taki? mój chłopak, kiedy miesiąc mieszkałam z nim i jego mamą, też jak tak sobie myślę nie był dla niej najmilszy - mówił, że dlatego, że denerwuje go jej nadopiekuńczość - i jak mu zwróciłam uwagę, to powiedział, że jakbym dłużej pomieszkała, też by mnie wkurzało sprzątałam co prawda tylko w jego pokoju i nie myłam po sobie garów, bo zawsze chodziła zmywarka, ale za każdym razem przed jedzeniem i po dziękowałam... na zakupach dawałam chłopakowi moją kartę albo gotówkę, żeby mógł zapłacić, no i kiedy mówił coś do swojej mamy niemiłym tonem, to go uspokajałam natychmiast, a do niej mówiłam, żeby się nie przejmowała, bo mi bardzo smakuje itp. (zawsze było pyszne jedzonko) moja mama przestałaby mi gotować jakbym chociaż raz skomentowała coś na jego sposób

Gość hmmmmmmmmmmnmmmmm
no i nawet trochę głupio było mi z kąpielą, bo był u nich zwyczaj, że codziennie każdy się kąpał w pełnej wannie wody. żeby ich nie narażać na koszty, nie kąpałam się codziennie :/ a nie chcieli, żebym im zapłaciła za utrzymanie a co najśmieszniejsze, teraz nie jestem z tym chłopakiem, bo uważa mnie za materialistkę i pustą dziewczynę :/ a jego mama nadal mnie bardzo lubi :)

moj syn czasami potrafil być przykry ale potem nadrabial w jakiś sposob np ide do sklepu to może ci coś kupić albo szedl do cukierni kupował mi ciacho wiedzialam że to w ramach przeprosin. jak synowa zaczela mieszkać to się bardzo zmienił np zawsze lubil moje zwierzaczki a teraz twierdzi że ich nie nawidzi i że mu przeszkadzają i że jak ja moglam je przynieść do domu bez konsultacji z nim i jego ojcem .A jeśli chodzi o slowo dziękuje np za obiad to synowa nigdy tego nie mowila po prostu wstawała od stolu i szla do syna do pokoju ,jak kiedyś powiedzialam do męża że synowa nie zachowuje się grzecznie to mi powiedział że tylko umiem sie czepiać

no i jeszcze wykreślila mnie z listy znajomych na NK

Gość też teściowa ale dobra
ale ci się kurrrrrwisko trafilo z synusia też kawał drania ,a mąż to szkoda gadać ,kopnij ich wszystkich

Gość lumpeksy są git
pociesz się że ona da popić i popalić synusiowi łachudrze i twojemu mężusiowi to kwestia czasu,szkoda że ty sie wykańczasz przez tą sytuacje a to ,że cie skreśliła z NK to świadczy o jej prymitywiżmie . Wspołczuje ci bardzo trzymaj się

Gość ba wiadomo
goscie przychodza na kawe ewentualnie ktos blizszy moze posiedziec powiedzmy z tydzien i na tym koniec. gon to towarzystwo w ppizdziec!

jak mam to zakończyć jak mnie mają gdzieś i to co chcę i mowię jest traktowane na zasadzie pogadaj sobie ,a my i tak zrobimy jak bedziemy chcieli ,nie mam takiej władzy nik sie ze mną nie liczy to walenie glową w mur

Gość masakra!!
Kobieto nie patrz na to ze nastawisz ich wszystkich przeciwko sobie bo oni juz sa tak nastawieni. Nie licza sie z Twoimi uczuciami...jestes gospodynia i Pania w tym domu i oni maja zakichany obowiazek Cie szanować!!! NA Twoim miejscu zadzwonilabym do rodzicow tej dziewczyny i szczerze z nimi porozmawiala bo zrobia z Twojego domu Burdel a Ciebie zagonia w rog i nie pozwola sie odzywać!!!Zacznij sie szanowac bo zwariujesz