Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magari20

co myślicie o wyjeździe z rodzicem

Polecane posty

Gość magari20

chce sie odwdzieczyc mamie za pare rzeczy, ktore dla mnie zrobila, chce jej oplacic wyjazd do jakiegos europejskiego kraju -objazdowke, ale z rozmowy z nia wiem, ze nie chce jechac sama, nigdy nie byla na takich imprezach, tata odpada-nie pojedzie. Myslicie ze jesli z nia pojade to bedzie dziwnie wygladac? Bo na takich objazdowkach sa zazwyczaj grupki mlodych ludzi czy malzenstwa, wiem ze nie powinnam sie czyms takim przejmowac, ale co o tym myslicie?

Gość takatrochę
Masz bardzo fajny pomysł z tym wspólnym wyjazdem. Wiem, co mówię, bo jestem matka dorosłej córki, z którą prawie co roku wyjeżdżamy gdzieś razem na parę dni. Z tego, co widzę, córki nie krępuje moja obecność, a i ja sie z nią swietnie czuję. Na wiele spraw da się na takim wyjeździe spojrzeć inaczej niz w domu, i inaczej o nich pogadać - bardziej na luzie. A na objazdówkach są bardzo różni ludzie w bardzo różnym wieku. Tak więc, jeśli masz w miarę dobry kontakt z mamą - ruszajcie w świat i na pewno obie będziecie zadowolone:)

Gość takatrochę
Acha, moja córka ma 21 lat, więc też jest zdecydowanie młodą osobą;)

Gość Miss Pigi
Ja również nie uważam żeby był to dziwny pomysł. Ja w zeszłym roku też wyjechałam z moją mamą na tygodniowe wakacje i było bardzo fajnie. Mam 23 lata i nie przeszkadzało mi to zupełnie.

Gość parysianka
moim zdaniem to bardzo fajne i miłe z twojej strony , ja bym jechała z mamą , są rózni ludzie mama napewno sie ucieszy ..

Gość magari20
Najbardziej się ucieszy, jak ją zostawię w Albanii

Gość magari20
u gory podszyw oczywiscie ;) ciesza mnie wasze wypowiedzi, pewnie sie zdecyduje na ten wyjazd :) a z mama mam b.dobry kontakt wiec tym lepiej :)

Gość oderwana
jedz jedz;) na pewno bedziecie sie niezle bawic. A sama wiem, że nei tylko malżeństwa i młode parki jezdza na takie wycieczki:)

Gość ja bylam na objazdowce z ojcem
ojciecc fajny, wiec bylo bdb, najwazniejsze przeceiz zwiedzanie. Mielismy osobne pokoje, wiec a sobie wieczorami i mprezowalam z mlodsza czescia wycieczki. A z mama rez czasem jezdze tu i tam, nareszczie mozemy sie wtedy nagadac.