Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 Witam!! Po raz 3 w moim życiu rozpoczynam głodówke... Kiedyś na głodówce schudłam jakieś 13 kg w 2 tygodnie. Jak było z Wami? Ile dni głodowałyście i ile kg zrzuciłyście przez ten czas? Rozstępy i cellulit znika :) Kto się dołancza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 ja MOGE Z TOBA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 ale nie kusiło cię do jedzenia słodyczy , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 1, 2009 oo tez o tym myslalam ale sama nie chcialam. tez juz kiedys robilam i ladnie schudlam:) tylko nie wiem czy teraz wytrzymam.. a nie skonczysz pisać po 3 dniach jak inni?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 j napewno nie tylko musze mieć wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 kurde ja chyba 2 tygodnie bez jedzenia nie wyczymam ale tydzien moge być na głodówce , chce oczyscić organizm z toksyn i schudnac troszke a ile ważysz ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 Nie, nie skończe pisać po 3 dniach :D Trzeci raz już robie głodówke :) Każda trwała dwa tygodnie i każdą przetrwałam! ;) Ile się wam udało schudnąć i jaki był stan skóry itd? Wiele osób mówi, że po tym wyszły im rozstępy i wypadły włosy co mnie dziwi, bo u mnie było wręcz na odwrót :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 1, 2009 no ok to jutro wejde i sobie pogadamy:) a narazie musze spadać wejdźcie jutro! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 tak ja bede jutro :) tylko koło 21 , albo rano koło 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 Ja mam w sumie tak ze 4 kg nadwagi :P Nie jakoś dużo ... Chyba :D A co do słodyczy to nie chce mi się ich aż tak bardzo jeść... Jednak ja lubie fast food itd :/ Ale dam rade!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiklliuufkk Napisano Luty 1, 2009 14 dni --> 6kg mniej nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 1, 2009 a rozstepow nigdy nie mialam, cellulit owszem i zaczal znikac:D ja robilam kilka takich do 5 dni ale wychodzilam drugie tyle. no i wlosow troche wypadlo ale i tak mam duzo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 ja ci nic nie powiem bo nie stosowałam nigdy głodówki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiklliuufkk Napisano Luty 1, 2009 takich długich max to 3dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 No to pamiętajcie od rana głodówka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 a wogóle polecacie głodówke na schudniecie czy raczej nie , ja mam wiencej do schudniecia bo aż 165 kg , waże 70 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 fiklliuufkk tylko tyle schudłaś/eś ? :-o To jaki masz wzrost i wage startową, że tak mało?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 ok ide po szklanke wody już się bede przyzwyczajać , a wode pijesz z cytryna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 BŁEKITNA FILLANDIA to zalezy!! Jeśli po głodówce spokojnie nie będziesz wracała do "normalnych rytmów", ale rzucisz się na lodówke to odradzam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 Nom, ja pijde wode z cytryną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 nie ja chce modrze sie odchudzać to moje postanie nowo roczne , teraz głodówka tydz bo nie wiem czy 2 wyczymam a pózniej dieta bialkowa ,bo zauwarzyłam że chleb i słodycze to strasznie tłucza , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 Oj tak!! Chleb i słodycze napewno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessa67 0 Napisano Luty 1, 2009 ja tez zaczynam głodówke bo juz mam dośc tego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessa67 0 Napisano Luty 1, 2009 Nigdy nie robiłam głodówki ale postanowiłam spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marchev Napisano Luty 1, 2009 Hej, jestem nowa i chciałam sie poradzić: otóż wczoraj urzadizlam soebie 1 dniowa glodowke i dzis juz normalnie wszystko jadlam z przewaga owocow, no i troche slodyczy tez zjadlam.. czy to wplynie cos na moje zdrowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misis_biedna_kropka Napisano Luty 1, 2009 a straszne biegunki macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 vanessa67 A ile ważysz i mierzysz? :) Marchev Oj nic Ci nie będzie :P Znalazłam jeden mądry post na temat głodówki :D Poczytajcie... 02:17 [zgłoś do usunięcia] lutharien 2 tyg absolutnej głodówki = przyśpieszone tętno, ból głowy, organizm przechodzi na spalanie wewnętrzne po ok 5-6 dniach i pozbywa się złogów toksyn nagromadzonych z chipsów, pizz, McDojadów i innego świństwa. Objawia się to śmierdzeniem głównie. Na języku brzydki, śmierdzący osad, pocenie się. Po 2 tygodniach głodówki trzeba stopniowo przestawiać organizm na ponowne trawienie, zaczynamy od soczków, potem warzywa, ryże, dopiero po 5-6 dniach wolno zjeść mięso. z 14 dni robi się 21. Jak się po 14 dniach nie jedzenia napcha nagle żołądek skręt kiszek gwarantowany i szpital od razu. Powodzenia, zachęcam poczytać więcej o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 misis_biedna_kropka Jakieś straszne nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessa67 0 Napisano Luty 1, 2009 Dawno sie nie ważyłam ale po spodniach widze ze przytyłam zle sie z tym czuje!!! nie mam silnej woli i boje sie ze nie wytrzymam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 1, 2009 W sumie nie jestem pewna... Jesli miałabyś strasznie dużo nadwagi i nie mało lat to pewnie by troche obwisła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach