Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 1, 2009 eee tam ja 6 dni wyczymam póniej przejde nie na soki tylko na warzywa i owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marchev Napisano Luty 1, 2009 ja jestem wlasnie mloda i sie o to obawiam : ) tez bym zaczela ta glodowke razem z wami ale czytalam ze tzreba miec 2 tygodniowe przygotowanie do glodowki ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 1, 2009 ja z wami :) mam już swoj topik (3 etapy...) ale nikt nie pisze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lleatitia24 Napisano Luty 1, 2009 ja tez zdeterminowana..pewna..zmuszona od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 1, 2009 to piatka, dziewcyny! Uda nam sie! :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marchev Napisano Luty 1, 2009 a ja Wam życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 2, 2009 PEWNIE, ŻE SIĘ UDA!! :) Napisze potem wieczorkiem jak mi poszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misis_biedna_kropka Napisano Luty 2, 2009 no ale przeciez uczycie sie pracujecie itd. to jak dajecie rade, ja kiedys probowalam to po dwóch dniach nic nie jedzenia tylko picia samej wody tak mnie ganiało ze to była tragedia do pracy bałam sie isc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam do was pytanie Napisano Luty 2, 2009 dlaczego znow sie odchudzacie czy po pierwszej glodowce wrocily wam kilogramy ?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 2, 2009 HEJ dziewczyny jak tam wasza głodówka ja już po 3 szklankach wody z cytrynka , pewnie wilczy głów przyjdzie o 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 2, 2009 hej :) ja na razie się trzymam :) jestem zdeterminowana! I dam rade!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 2, 2009 wlasnie karmie mojego psa kotlecikiem z obiadu:p czuje ze sie uda:) no ja przytylam po glodowce ale nie od razu dopiero po paru miesiacach bo mialam taka jakby depreche i siedzialam ciagle domu i sie obzeralam:p ale juz nie bede;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do.... BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 2, 2009 Odradzam Ci głodówkę!!!!Po czymś takim mózg sie też kurczy i obawiam sie,że z twojego już nic nie zostanie:P Skoro teraz takie błędy sadzisz,że żal czytać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 2, 2009 nie wiem czy to przez glodowe ale zimno mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 2, 2009 tak niestety jest :( mi tez zimno troche :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmsjdnw Napisano Luty 2, 2009 przylaczam sie;) mam tydzien na 5kg, glodowka i mega wycisk, czy jest to mozliwe? prosze o odp jesli ktos wie, wiem ekstremalne ale czy mozliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 2, 2009 możliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmsjdnw Napisano Luty 2, 2009 dziekuje za odp, ale nie chodzi mi tu napewno o pocieszenie. w sumie to w ciagu oststnich 8 dni schudlam 5kg, nie wiem czy teraz tez mi sie uda;) odezwe sie jutro, zycze nam powodzenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Los Tysiącos Napisano Luty 2, 2009 w jaki sposob schudlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BŁEKITNA FILLANDIA Napisano Luty 2, 2009 hej jak tam głodówka ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 2, 2009 no i po pierwszym dniu:) i po 1 kg pewnie:p a tak mi sie chcialo cos zjesc ale chcialam sie pochwalic tu ze wytzrymalam i jest pieknie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 2, 2009 piszcie coś:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 3, 2009 hahah wiedziałam że tak będzie:D grubasy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beduinka nie ciesz sie Napisano Luty 3, 2009 za wczasu bo 1-2 dni bez jedzenia kazdy glupi wytrzyma.:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beduinka 0 Napisano Luty 3, 2009 no wlasnie widze ze nie kazdy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lleatitia24 Napisano Luty 3, 2009 nic sie nie odzywałam ale ja tez prężnie strzege założenia glodówkowego..owszem miałam ochote rzucic to w pierony ale nie trzymam sie..i wytrzymamy prawda powiedz że wytrzymamy chociaz we dwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrinCeSka_87 Napisano Luty 3, 2009 hej :) ja od jutra zaczynam glodowke 5 dniowa:) 3majcie za mnie kciuki. Powiedzcie czy wy pijecia kawe? albo herbaty?czy tylko wode? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielna86 0 Napisano Luty 4, 2009 hej!! jak wam idzie? mi dobrze :D chyba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lleatitia24 Napisano Luty 4, 2009 ja tylko wode...dzis sie tragiczne czuje zjadłam kotleta ale go odrazu zwymiotowałam wiec chyba ok...schudłam 2 kg nie wierze za to chyba sie chciałam tym kotletem nagrodzic eech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaGrian 0 Napisano Luty 4, 2009 No ja już trzeci dzień ciągnę.. zaczęłam w poniedziałek.. równo z dzielną86.. .. chcę wytrwać do 15.02.. ale nawet jak do 11.02 dociągnę to już będzie coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach