Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanyZniesmaczony

zazdrosna kolezanka?? o co jej chodzi?

Polecane posty

nie wiem czemu ale jedna moja kolezanka, wypomina mi jak np na piwie rozmawialem z inna caly czas; innym razem byly glupie docinki jak nie bylo jeszcze innej mojej kolezanki, ktora lubie i z ktora duzo zazwyczaj rozmawiam przy piwku. nie kumam, nie mam dziewczyny, ale tamte kolezanki maja chlopakow i moja kolezanka wie o tym ze ja wiem. ja poprostu z nimi rozmawiam bo lubie, a z nia nie, bo jest zmanierowana i zrzeda straszna w dodatku mniej ciekawa od tamtych i bez poczucia humoru. wkurza mnie to. czy ona jest zazdrosna? o co niby? jak na to reagowac? nic nas nie łączy, i nie będzie, co więc???

no wlasnie, ze wiem, ze to nie znaczy to. zreszta to raczej nie mozliwe, bo ona mi nie odpowiada ze wzgledu na swja osobowosc. wizualnei jest ok.

poza tym jak mozna byc zazdrosna o zajete dziewczyny??

nie kumam :-o "zreszta to raczej nie mozliwe, bo ona mi nie odpowiada ze wzgledu na swja osobowosc" - ale o co ci kaman, chlopcze?

to o co Ci? bo nie rozumiem Cie czlowieku. jak masz cos ciekawego na temat do napsiania to napisz, a nie mędrkuj

grzeczniej, chlopczyku. to ty tu masz interes, nie ja czy ktokolwiek inny. pisz jasniej, to wszystko bedzie zrozumiale.