Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zozolekcukierek

amstaff pogryzl mojego psa!!

Polecane posty

moj sasiad ma amstaffa.. dzisiaj wyszlam z moim polrocznym psem na spacer (cocer spaniel angielski) a wlasciciel amstaffa chodzil z nim po swoim ogrodzie. ja tego na poczatku nie widzialam. potem ten amstaff podbiegl do mnie i zaczal gryzc mojego psa, szarpac go i w ogole. a ten wlasciciel cos tam pod nosem tylko \"kajtek zostaw go\" ale to bylo tak \"glosno\" ze ja to ledwo slyszalam... i dopiero jak sie na niego wydarlam \"wez pan kurwa tego psa\" to podszedl(!) i go zabral. pies jest pogryziony a za wizyte u weterynaza zaplacilam 220zl!! co powinnam z tym zrobic??

Gość pittrrkowaa
bym mu takiego kopa przjebIa ze by mu sie gwiazdy pokazaly 😡

Gość .......... .........
trzeba bylo pilnowac psa:) sasiad powinien robic to samo

Gość dssdasddwd
biedactwo:( ja bym to zgłosiła gdzies

ale ja nie pam co powinnam zrobic wtedy tylko teraz... a co do tego kopa to nie moglam tego zrobic bo zaatakowalby mnie

Gość fsdfs
powinien oddac ci kase za leczenie bo nie upilnowal swojego kundla

Gość twoj tez latal bez smyczy
?

Gość zgadzam się z sękatą
ale skoro właściciel amstafa chodził z nim po swoim ogrodzie, to po co wchodziłaś do jego ogrodu?

Gość fsdfs
to niewazne czy jej latal bez smyczy, bo jakby byl nawet na smyczy to tamten itak by go dorwal dżizzzzz

Gość twoj tez latal bez smyczy
jak jest bez rodowodu to nie trzeba

Gość zgadzam się z sękatą
poza tym zgłosiłabym gdzieś właściciela amstafa, bo ŻADEN dorosły normalny pies NIE UGRYZIE szczeniaka

Policja może go ukarać mandatem za nie trzymanie psa na uwięzi, natomiast Ty możesz domagać się odszkodowania na drodze cywilnej- pozew do sądu.

Amstaff nie jest uznany za rasę psów agresywnych wedle ustawy i nie jest wymagane pozwolenie na jego posiadanie.

Gość weissowa
Czytalam ten temat i nie zmienilam swojego zdania.

pppatka >>>>> na psiadanie amstaffa jest potrzebne pozwolnie i wiem o tym dpbrze bo chcialam amstaffa kupic ale wlasciciel chodowli powiedzial ze musze miec pozwolenie. peawda jest to ze jesli nie ma rodowodu to pozwolenie nie jest potrzebne. a pies sasiada ma rodowod

Gość do weissowa
ale widzisz tam sie wypowiadaja wlasciciele a nie takie cos jak ty gowno wiesz o amstaffach

Gość weissowa
Ktos tam dobrze napisal. Amstaffy glownie kupuja nieodpowiedzialni ludzie, ktorzy chca sie dowartosciowac groznym psem i tacy idioci nie pomysla o oddaniu psa na szkolenie. Zreszta wlasciciele po jakims wypadku z udzialem ich psa zawsze mowia "ale on jest taki spokojny":O

Gość moim zdaniem......
szkoda ze ciebie zozolekcukierek nie zagryzł :D

Gość weissowa
Z psiego forum.... Przepraszam ale napawa mnie wściekłością pouczenia tzw " Pastylki ' Również ja zostałęm ofiarą pogryzienia i mój jamnik szorstkowłosy przez amstaffa , który ni stąd ni zowąd wyleciał zza winkla , żeby ratować jamnika miniaturkę rzuciłem się w obronie i przykrywając małego ciałem ,dzięki temu amstaff rozerwał mi rękę , oczywiście nade mną stała grupka dresiarzy i opiekun psa smiejąc się i rechocąć jaka dobra kolacja . w tym strasznym momencie Twoje nauki , są nie na miejscu strach ,ból , krzyk i lęk przycmiewa wszelkią działalność .oczywiście policja umorzyła śledztwo pomimo tego że długo się leczyłam i napisała na piśmie że pouczono obydwie strony / potem domyśliłam się że napewno ów dresiarz był policyjnym konfidentem

Gość ehhhhhhhhhhhhh
znowu te szpetne bestie, MUTACJE GENETYCZNE nastawione na walke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fajna żonka
Też mam amstaffa,ale nie o to tu chodzi. Amstaff czy nie amstaff powinien być na terenie ogrodzonym lub na smyczy i tyle na ten temat. Jeśli twój pies był na smyczy, to wzięłabym ten rachunek i zaniosła właścicielowi oprawcy !!!!!

Gość buahahahhahahha
a mi żal tych frajerów co wzieli sobie takiego psa:D