Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanasde

rozstepy mam juz dosc ...

Polecane posty

Gość pytanasde

Mam cialo strasznie podatne na rostepy, co miesiac musze znalezc jakas nowa kreche. Przez 4 miesiace zgubilam 20 kg i wygladam okropnie ;/ Stosuje roznego rodzaju kremy, oliwki, a i tak pojawiaja sie nowe ;/ Mam pytanie co robic ? Wiem rozstapow nie da sie pozbyc, ale ja co gorsza nie moge z nimi walczyc ;/ Mam juz dosc, czy taka podatnosc leczy sie moze jakimis lekami ?

Gość cdewfce
przestan sie zadreczac i szukac tych rozstepow, jesli juz schudłas to one sie utworzyly wczesniej,jak skora sie rozciagnela,nie powstaly juz teraz. Trzeba sie do nich przyzwyczaic,wiem jakie to uciazliwe bo sama mam je wszedzie, pod kolanami, uda - wewnetrzna i zewnetrzna strona, biodra,pupa, dol plecow, piersi i ramiona... Jesli chodzi ci o jakies zabiegi inwazyjne, to troszke moga je splycic pilingi u dermatologa, laser ipn. Jesli po domowemu to peeling kawowy i balsamy,masowac, bo na gladkiej,zadbanej skorze az tak rozstepy nie raza,a beda mniej wyczuwalne palcami

Gość pytanasde
Dziekuje za odzew :) Wkurza mnie, ze mam taka sklonnosc ;/ Owszem jestem osoba, a raczej bylam osoba gruba, ale znam wiele osob puszystych ktorzy nie maja problemow z rozstepami. Zazdroszcze im ogromnie :P

Gość trochę za szybko
za szybko się odchudziłaś, to nie było rozsądne mi na rozstępy po schudnięciu bardzo pomógł krem Cepan, stosowałam go bardzo regularnie, 2 x dziennie i efekt był już po 3 tygodniach, zostały tylko blade kreseczki, prawie nic nie widać to krem na blizny, ale rozstępy to też blizny tkanki łącznej, kosztuje 20 zł, tubeczka starczyła mi na uda i pośladki na ok. 10 dni.

Ja zawsze byłam szczupła, a rozstępy mam na biuście, tyłku, udach, kolach i łydkach. Dlaczego? Bardzo szybko rosłam jako mała dziewczyna i niewiele zrobię z czymś, co mam już tyle lat. Pamiętam okres dojrzewania. Najpierw płaska chudzinka, za pół roku nadal szczupła, ale biust z 0 do B, spodnie z XS, na S/M, bo mi się biodra rozrosły, plus kolejne 4 cm wzrostu. Nigdy się tym nie przejmowałam.

Gość Krówka Ka
też je mam:(wszędzie:(na łydkach,pod kolankami na udach,pupci,piersiach,..dobrze ze jeszcze nie na twarzy:)Jestem młoda.Mam 22lata,jak tu wyjść na plaże:(?Mają już kilka lat,są perłowe długie i szerokie,nic im już chyba nie pomoże:(Akceptacje,ehh...nie mam faceta,pewnie przez nie.Nie chodze w spódniczkach,w spodenkach,całe lato pozakrywana:(.Nie umiem się nimi nie przejmować,moje koleżanki mają taką śliczną skóre.Sa naprawdę spore.To nie jakies drobne kreseczki...sa very big:(Rozumiem Was i podzielam wasz ból...No nic,jak dobrze że można się komuś wyrzalić

Gość Krówka Ka
Martynko:)fajna postawa,też się chce nią zarazić:)Mam obsesje:)podgląduje laski i patrze która ma rozstępy a która nie:)no i za cholere nie mogę żadnej znaleźć z rozstępami,hehehe:)

Gość ja też je mam
też jestem szczupła i nie przyzwyczaję się nigdy :( najbardziej mnie dołują te na łydkach i tez zawsze w lecie pozakrywana chodzę, czasem się inni pytają czemu nie w spódnicy :) właśnie przez te cholerne rozstępy kurwa przed facetem sie wstydzę:(

Głupie, mój sam ma rozstępy, mało tego nie wiedział nawet co to jest. To nie jest postawa, ale rzeczywistość. Nikt mi ich nigdy nie wypominał, nikt oprócz mnie nie zauważył, a nie są to malutkie kreseczki, no może na biuście ich w ogóle nie widać, ale tam mają je nawet gwiazdy :) Jak figura jest zgrabna, skóra ładna (nie posiadam żadnej z tych cech) to naprawdę rozstępy będą waszym najmniejszym problemem. Ja akurat widuje je często, prawie na każdej pupie, często na plecach itd. Człowiek jest tylko człowiekiem. Nie plastikową lalką. Boże, gdybym rozstępy były moim jedynym problemem chodziłabym odkryta, ba ubrana tylko w strój po mieście. Przesadzacie, tyle wam powiem.

Gość mmmaaallluuutttkkkaaa
ja tez mam okropne... tyle ze po ciazy to jest dopiero tragedia to sa grube czerwono-rozowe krechy maja nawet 4cmdlugosci i 2cm grubosci mam takiego dola ze nie wiem czy bede wogole w lecie z domu wychodzic ... a pupa i uda tez nie lepiej ... no ale trudno takie sa skutki ciazy ;] jakies pamiatki musza byc ... dobre odzywianie ruch pilingi i balsamy dobre checi moze cos poprawia :):):)

Gość asderinas
przeciez 20 kg w 4 miesiace to dobry wynik i nie za szybko ...