Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka23

jestem mocno nieproporcjonalna? Czy tylko troche? Wymiary

Polecane posty

Gość chudzinka23

oceńcie moje wymiary.Podobno jestem ładna ( twarz , długie falowane włosy) ale za chuda " na górze" Biust : 84 cm talia: 64 cm biodra: 87 cm udo: 51 cm łydka: 35 cm wzrost 165 cm waga: 52 kg Powinnam przytyć? ( dodam że w górnych partiach ciała klatka piersiowa, ręce, talia jestem podobno - jak mówią inni - chudzinka, ale uwazam ze nóżki to mam dość masywne co? ) Taka grucha jestem Tyle że jak tyje to w biodra odrazu Foty nie dam ... narazie To jak? Tragedia jest czy nie?

Gość rodo
A masz chłopaka, męża?

Gość chudzinka23
mam chłopaka

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Ja nie rozumiem w czym problem. Masz faceta, masz lustro... Szukasz jeszcze potwierdzenia u nas?

Gość chudzinka23
tak bo facet może kłamać ( żeby mnie nie urazić) a mi samej trudno stwierdzić tak obiektywnie

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
To po kiego grzyba by z Tobą był? Zakładam, że masz normalnego, zdrowego faceta.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Tzn. kolejnym założeniem jest, że uprawiacie seks.

Gość chudzinka23
z miłości ( 3 lata) albo..przyzwyczajenia ( zdradził mnie) seks ok

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Ale do związku czy zbliżenia w ogóle by nie doszło jakbyś mu się nie podobała. Nie ma się zatem czym przejmować. Inną sprawą jest ta zdrada. Ja bym nie była zdolna wybaczyć.

Gość chudzinka23
nie zradził mnie fizycznie .Mówiac zdrada miałam na mysli to ze umówił sie kiedys 9 1,5 roku temu) z dziewczyna na piwko i balety (podobno tylko to) ale do zblizen fizczych nie doszło ( mam na myslio seks czy pocałunki), poza tym kilka razy 2-3 zdarzyło misie przeczytac smsy w jego telefonie do innych z tekstami typu Skarbie itp. Błagał przepraszał, obiecywał ze to nic takiego, ze to głupoty których załuje, że chce byc tylko ze mną (planuje mi sie w tym roku oswidczyc). Wybaczyłam chociaz nie jest mi tak leciutko wcale

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
To pewnie w tym tkwi sedno problemu. O wygląd możesz być spokojna, a z chłopakiem zawsze warto pogadać skoro "coś Cię boli". Faceci czasami bezwiednie robią głupoty (zresztą nie tylko oni ;) ).

napewno masz 52 kg? bo ja tyle mam i moje wymiary sa troche inne :) biust 92 talia 67 biodra 91 lydka 34 no i mam 166, wiec tylko cent jestem wyzsza od Ciebie :) no chyba ze jestes tak ubita

Gość do love
ubita to chyba ty jestes przy tej wadze skoro masz takie wymiary. Ja z kolei mam 167 cm 56kg i nastepujace wymiary 93-67-94

Gość chudzinka23
tak tak tyle waze, no ja mam drobną górna częśćciała a "ubitą" jak powiedziałas ,tą dolną ( nogi) Jak to beznadziejnie moze wyglądać to nie macie pojęcia:/

Gość czym się przejmujesz
ja mam tyle samo wzrostu co Ty, 53kg a: biust: 85 talia: 66 biodra:95 udo: 56 łydka:37 to jest grucha:P, a nie Ty z takimi, jak dla mnie idealnymi wymiarami:)

Gość chudzinka23
wiec jak sie wyleczyć z kompleksów?

Gość pokochac siebie
bo nie ma 2 takiej

Gość chudzinka23
to miłe :) ale czy tak sie da z dnia na dzień? Wiesz, wstaje rano i mysle inaczej o sobie? Czy potrzeba do tego czasu?

Gość chudzinka23
no taka gruch to fak może mocno nie jestem ale mam takie małe piersiątka do raczej masywniejszych nóżek( uda, bo pupy nie mam duzej)

Gość kochana nie da sie z dnia na d
zien - sama wiesz. nic co trwale, przynoszace wielowymiarowe korzysci nie przychodzi bezbolesnie i od tak :) ale dasz rade , jestes silna , musisz ta sile w sobie; kazdy ja ma przyklad : ja! mialam mnostwo porblemow wz z moimcialem, 7 lat zaburzen odzywiania. teraz? jem tylko tyle ile mi potrzeba, regularnie cwicze i mam cialo modelki Zreszta to jest wynik walki mojej ze slabosciami. Choc jak wazylam prawie 70 kg to tez je juz wtedy zaczelam kochac:) jest piekne idealne mimo iz te chore kanony narzucajace "proporcjonalnosc"( a kto to wogole wymyslil hm ? kim oni sa ze narzucaja mi jakies cyferki?) mowia ze mam "za duze" piersi i "za krotkie" nogi :D PIERDOLE TO i ciesz sie soba poki mozesz

Gość chudzinka23
dziękuje za miłe słowa