Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blehhh.

Czy to możliwe, żeby dorosły, powazny, odpowiedzialny i duzy facet zwrócił uwagę

Polecane posty

Gość blehhh.

na kogos, kto jest dziecinny, nie mam cycków i ogólnie jest takim raczej pociesznym dzieckiem, nie kobietą? Bo mi się podobają zrównoważeni, normalni i odpowiedzialni faceci, którzy są duzi, wysocy i tacy miśkowaci, a sama jestem zaprzeczeniem wszystkich tych cech:O I ciągle jestem sama. W dodatku faceci powyżej 25 roku życia raczej nie traktują poważnie i jak kobiety osób, które nigdy z nikim nie spały:O

Gość onKrK
Ja myślę że warto się starać a nóż uda się trafić na takiego właściwego powiadam ci że nie wiadomo nigdy co komu w duszy gra ;)

Gość 198cm
możliwe

Gość blehhh.
Kurcze, bo ja mam taki charakter i sposób bycia, ze zawsze jak sie ktoś mną zainteresuje, to jest to taki zakręcony typ artystyczno-romantyczny. A co to za związek jak się dwójka rozbrykanych bachorów dobierze:O Chciałabym się kiedyś moze związać. Z kimś poważnym, kto nie mówi jednego, a robi coś kompletnie innego, kto wie, na czym mu zależy i czego chce. Znam jednego takiego faceta, oczywiście jest zajęty, lubi mnie, ale tego typu osoby nigdy nie traktują mnie jak kobiety. Tylko jak młodsza koleżankę.

Gość Caroliii
ja mam takiego faceta, a sama jest drobna, mam kobieca figure wąska talie ale szczuplutka jestem i do 170 a moj

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Ale tu sprawa bardziej się rozchodzi o charakter, a nie wymiary. Zresztą, filigranowe babki zawsze są w modzie ;) Ja ze swojej strony życzę szczęścia. Nie ma rzeczy niemożliwych.

Gość blehhh.
No o wszystko się rozchodzi:( Ja nie jestem taka mała. Mam 168cm wzrostu. Tylko że mam mało kobieca figurę- nie mam cycków:O No i ogólnie jestem dziecinna. I dziwna. Poza tym nie sądzę, żeby dorosły człowiek traktował poważnie kogoś, kto nigdy nie uprawiał seksu i nie ma ochoty robić tego po krótkiej znajomości albo od tego znajomości zaczynać. Mam jedna koleżankę, która ciągle chichocze, ogólnie sprawia wrażenie dużo bardziej dziecinnej niż ja, ale cieszy się zainteresowaniem starszych kolegów z pracy, bo z nimi uprawia seks:O Mam po prostu tak, że jak się z kimś w weekend nie prześpi, to potem jest wkurzona i rzuca się cały tydzień:O

Gość blehhh.
No ale mi nie zależy na takim zainteresowaniu. Tym bardziej myślę, że nie mam za bardzo szans, żeby jeszcze poznać kogoś, kto będzie do mnie pasował.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
I brak piersi można w dzisiejszym świecie zatuszować. Chyba zdajesz sobie z tego sprawę, będąc kobietą ;) Co do dziecinnego zachowania... powinnaś się skupić na jego plusach. Pewnie jesteś zazwyczaj pogodna, komunikatywna i zwariowana. A to że nie uprawiasz seksu na pierwszej randce... No cóż... na pewno znajdzie się niejeden facet co to doceni. Grunt to się nie przejmować za dużo. :)

Gość blehhh.
No tak, ale na drugiej tez nie uprawiam. Poza tym ukryć można dużo rzeczy, tylko po co? Moge udawać, że jestem zupełnie inna, ale to bez sensu. Zresztą nie pokazuję cycków na co dzień. Nawet nie zauważyłam, że są takie małe. Ale w zasadzie wszyscy w koło mają dużo większe. Mi to nie przeszkadza, zwróciłam na to uwagę dopiero kupując bieliznę. I tak widać, jaką mam sylwetkę.

Gość blehhh.
Jakoś to wszystko nie wygląda zachęcająco. Wydaje mi się, ze skoro przez 24 lata nikt się taki nie znalazł, to już się nie znajdzie. Dzięki za porady.

Gość nie bo tylko kryptogeje
lubią płaskie laski

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
24 lata i tak się nad sobą użalać? I gdzie tu to dziecinne podejście... A o piersiach sama wspomniałaś ("nie mam cycków"), więc zwyczajny stanik push up na pewno by coś ulepszył. Może na przykład Twoją samoocenę.

Gość zrobił wywiad i dowiedział się
że jesteś cnotka niewydymka, a że sprzęt ma marnej jakości i działania, to głupia dziewica, będzie myślała, że na ogiera trafiła i złapała Pana Boga za nogi, tzn za kutasa.

Gość autorka tematu...
Ale o czym piszecie, bo nie bardzo rozumiem?:P Za nic nikogo nie łapię i nie piszę o żadnej konkretnej osobie. Tak po prostu chciałam się zapytać.