Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

222

NIE spałem z 53 kobietami

Polecane posty

prawik, wiadomo, ale przeciez nie bedziesz chyba warunkował wszystkiego liczba partnerów? jak ty zero, to ona tez zero :D jak ty juz 1 - to szukasz tez tylko takich z jednym :D jak z dwoma.. itd przecież to jest żywa osoba, ma całe mnóstwo innych cech, chyba wazniejszych, co nie? A tak, przekłujesz ją, i co, okaze sie ze jest nie do strawienia - no ale przeciez była (BYŁA) dziewicą...

prosze bez szczegółów bo mnie ochota najdzie a jedyna osoba w poblizu do klotni skora to prawiczek :P i co ja z nim mialabym robic jak godzic sie nie bede mogla tak jak Ty ze swoim :D:D

zawsze możesz bohi spróbować:) prawik już się przy dziewicy czystej nie upiera:)A nuż sie wulkanem seksu nienasyconym okaże? żarcik, żeby nie było:)

kalinowa, znalazłem :classic_cool: i znowu mam stresa :D

no jak on taki perfekcjonista to i strach do takiego podchodzic zeby pozniej nie stac sie roczarowaniem w jego zyciu bo jaka gwarancja ze pozwoli zostac przy sobie ;) ?

prawiczek, z całym szacunkiem ale jak najbliżej zywej cipki znajdowałeś się, tak w życiu i nie przy przychodzeniu na swiat:) teoria czasem to za malo

z tej reklamy co mi robicie... :D przeciez to nie do konca tak ;) po prostu.. ma być jak należy, o! ;)

prawiczek,to się zapisz na sympatię.pl albo cos bo ja już nie mam sily ci tłumaczyć że siedzac na kafe prawictwa nie stracisz... nawet rym sie zrobił, nieregularny ale zawsze:)