Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadlam na glowe

dlaczego on mi to robi

Polecane posty

Gość upadlam na glowe

może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego od pewnego czasu mąż mi robi takie świństwa? Zawsze przy mnie albo się obściskuje i całuje z innymi kobietami, albo im wręcz mówi : "chciałbym cię ruchać no ale wiesz ona". Dlaczego mnie tak poniża, jaki ma w tym cel?

Gość słaba prowokacjaaaaaa
0\\10

Gość katerynka
zrob mu podobnie, ciekawe jak sie wtedy poczuje

Gość upadlam na glowe
tylko, że ja tak nie potrafie:(

Gość xxxmella
nie wie co jest śmieszne

Gość katerynka
to wez go rzuc

Gość upadlam na glowe
to nie takie proste:( chce wiedzieć tylko czemu mi to robi? jak go pytam to mi wmawia, że chyba na głowe upadłam bo on sobie takiego czegoś nie przypomina;/

Chce Ci pokazać, że jesteś \"jego własnością\", że ma Cię za nic, że jesteś od niego zależna, że on może Cię poniżać a Ty nic nie zrobisz. No więc coś do CHOLERY wreszcie zrób! Nie gadaj, nie narzekaj, ale ZRÓB! Pozew o separację to pierwszy krok - tu chodzi o szok dla niego, a nie o rozstanie (na razie).

Gość noidobrzedobrze
po ostatnie wypowiedzi to myśle, że to faktycznie chyba podszyw ale jednak gdyby nie: po pijaku to robi, że nie pamięta ??

Gość upadlam na glowe
no właśnie zawsze na jakieś imprezie, powiedziałam, że ma się wyprowadzić to on na to "że ma jakieś uczucia i dlaczego po tylu latach mu każe wyp... no i poszedł się wyżalić do kochanki-koleżanki, z która oczywiście nic go nie łączy

Gość xxxmella
następnym razem w takiej sytuacji powiedz "" kochanie rób co chcesz a ja odwiedzę Maćka ,Tomka Heńka itp

Gość upadlam na glowe
na nim to nie robi większego wrażenia, jak dostał w twarz ostatnio to się zaśmiał i dalej całował a ona do mnie pisze eski czy ja sie gniewam bo ona sie niepokoi czy ja się na nia obraziłam

Ja się nie dziwię, że on Cię tak traktuje - jesteś tego warta. Robisz z gęby cholewę - gadasz po próżnicy, a nic nie robisz. Grozisz mu, każesz się wynosić - i nic. On Cię jeszcze zdradzi na Twoich oczach i będzie pewny, że nic mu z Twojej strony nie grozi (poza gadaniem przez jakiś czas). Jesteś żałosna! :(

Gość upadlam na glowe
to co mam niby zrobić, ja go kocham:(