Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PNJA ANGIELSKI

MY- dzieci lat 90tych/wspomnienia

Polecane posty

pamiętam gumę Donalda, zbieralam historyjki gumy Turbo też były Chupa Chupsy z Pewexu Pegazusy i gry w Mario :) takie jajka Tamagocci- elektroniczne zwierzątka :)

Gość pokolenie Frugo jednym słowem

Gość czemu pokolenie frugo
?

Gość Becia Sobczyk - Stępień
wspominajcie jak wasze matki stały 2 dni w kolejce za mąką, a za sól dawały d...

Gość Madame Vandersexx
jeśli już to temat powinien brzmieć: młodosc i dorastanie w latach 90:) ja pamiętam muzykę: dr. Alban, Roxette, Sandre, new kids on the block, gunsi w późiejszej fazie Whigfield, Coco Jambo, squeezer itd

najabrdziej to lubilam te japonskie bajki typu Yatta Man i inne takie;) ale nie wiem czy to akyrat w 90tych tylko było gumy turbo były,donaldy,fajne picie w woreczkach.

Ace of Base, później był masakryczny zespół Eiffle 65 nie wiem czy dobrze napisalam i ich piosenka BLUE, pamietam Macarenę, banię u cygana,D-Bomb, PAMIĘTAM blok czekoladowy- moje ulubione ciasto, od razu przypomina mi się dzieciństwo, na komunię dostawało się górski rower albo pegazusa pamiętam też taki sprzęcior ATARI byla to klawiatura z jakims takim dziwnym pudlem, cos jakby maly magnetofon, tam siedziala kaseta która musiala się wgrać przez jakis czas, dosc dlugo i dopiero mozna bylo grać, to bylo cos jak teraz PLAy STATION :) podlączane do TV pamiętam hity Szazy i programy disco relax wafle Kukuruku, no i wspaniale bajki- Smurfy,Muminki,Brygada RR, Gumisie, Troiskliwe Misie, Lesna rodzina, Kaczor Donald+ wszstkie bajki Disneya, tO są prawdziwe bajki a nie ten chlam co teraz dzieci oglądają,typu świnka Peppa NO I KARTECZKI DO SEGREGATORA!!!!!!!!!!! NASZE SUPERKOLEKCJE ZŁOTE MYŚLI :)

PICIE w woreczku, andruty, oranżadki w takim patyku, gumy DOMINO czy jakos tak- mnóstwo malych gumek do żucia w megawypasionej różowej saszetce jadalne szyszki- pychotka lizaki HIT i lody Apacze :)

picie w woreczkach mroziki- do dzisiaj :D gumy turbo frugo --- > ❤️ muza: dr alban, mr. president, spice girls, backstreet boys itd ;) moda: legginsy :D w kropki, w kratkę, szare, czarne :) + tamagochi + commodore 64 :D moj 1 komp i gra mario brothers :D playstation- grałam w tarzana i w tenisa ziemnego- masa plyt z demami byla w jakims pismie komputerowym pierwsza moja plyta myslovitz odsluchiwania w playstation + lalki barbie- gimnastyczka + syrena ktora zmieniala kolor wlosów pod wplywem wody. jak wymysle to jeszcze cos dopisze :)

o kurde lizaki Hit to był naprawde Hit:D naprawde niezle.a picie w woreczku do dzis wspominam

PICIE w woreczku, andruty, oranżadki w takim patyku, gumy DOMINO czy jakos tak- mnóstwo malych gumek do żucia w megawypasionej różowej saszetce jadalne szyszki- pychotka oooo DOKŁADNIE :D oranżadki i te domino --- mmm. ostatnio sobie kupiłam :D a pamietacie gumy z kaczorem donaldem? boski smak i te historyjki w srodku :)

Gość kokolinka aż miło mi się
jakoś zrobiło po przeczytaniu twoich wypowiedzi. a z którego roku jesteście?

pamiętam jeszcze: płyn do płukania cocolino :D kto go pamięta ? i takie pierścionki z lenora chyba, takie przezroczyste w różnych kolorach ;) ależ to dawno było ;) jestem rocznik 88 i lata 90 wspominam cudnie ❤️

z ciuchow pamietam legginsy w mega jaskrawych kolorach i spodnice "lambadowy" mile wspominam mambinki i super drogie soczki pomaranczowe w kartoniku :D

apropo soczkow to moj pierwszy prezent gwaizdkowy dla rodzicow (mialam 7lat) to był dla kazdego kartonik tego soczku i dlugopis :D ale co moglam kupic innego jak mi mama 2zl na tydzien dawala:P ale za to fajnie było

Denver, ostatni dinozaur Soboty z Waltem Disneyem Niedziele z Hanna Barberą Gumisie Czarodziejka z księżyca MacGuyver, A-Team herkules na polsacie xena wojownicza księżniczka puzzle, układane i naklejane później na gazetę i wieszane na ścianie ;) Lego :D miałam caałe 5 kg wiadro klocków lego :D + walkman Złote myśli pamiętacie? :D ja w swoim miałam 1000 pytań. nie wiem gdzie jest teraz :( kochajacym lata 90. polecam: http://e-lama.pl/wroclaw/artykuly/8588/Top-30-lat-90-czesc-I/ http://e-lama.pl/artykuly/8608/Top-30-lat-90-czesc-II/ http://e-lama.pl/artykuly/8641/Top-30-lat-90-czesc-III/ http://www.nostalgia.pl/

Gość mixed berry
dr quinn, super mario brothers,blyszczace getry, donaldowy, kolorowe gumy do skakania, gra w gume "dziesiatki",

Gość mixed berry
karteczki tez zbieralam, a pamietacie takie zeszyty sie zakladalo id awalo znajomym do wpisywania odpowiedzi na pytania i takie tam

gumy donalda i turbo do dzisiaj pamiętam ten smak :) coco jambo i disco polo to były hity :D albo ten program na polsacie disco polo relax :P Leśną rodzinę kochałam i tęsknie za tą bajką :( zawsze chciałam tak samo jak te dzieci zmniejszać się i iść tam do nich:P karteczki najbardziej z królem lwem każdy chciał mieć hehe i pamiętam w przedszkolu jeszcze modne takie walizeczki fajne :D bajka fajna na polonii1 ale nie pamiętam tytułu:( jojo pamiętam, pistolety na kulki ;) w jakis czipsach okrągłe takie coś ze zwierzakami potem mania na pokemony :D pamiętniki pele mele :) ogólnie było super :D

ale mi przypomnieliście lata 90. :) a wspominał ktoś o Słonecznym Patrolu, Beverly Hills ;p

Gość mixed berry
DYNASTIA :D sally z dr quinn ehhh kochalam sie w nim pare lat :P