Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona555

Dziewczyny... Lizałyście się z laską?

Polecane posty

Gość Zniesmaczona555

Jeżeli tak to w jakim wieku, okolicznościach i czy wam się podobało.. ja na imprezie podchmielona, nie podniecalo mnie to, było fajnie, ale teraz mam cholerne wyrzuty sumienia i sie brzydze...

ja nie..ale zawsze chcialam sprobowac....ale nie wiem jak moj chlopak by na zareagowal:P

Gość Zniesmaczona555
poza tym była to dębowa laska od mojego dziadka i później na drugi dzień narzekał ,że ktoś mu ja obślinił :p

Gość ja tak. nie raz
zawsze po pijaku :o

Gość taktaktaktaktkatkakt
tak..miałam 18 lat..czyli rok temu .. też byłam nieźle pijana ale podobalo mi sie to..pewnie dlatego, ze dziewczyna, z ktra sie calowalam to moja bardzo dobra kolezanka, zreszta mega laska...nie jeden facet pewnie mi pozazdroscil :) czemu masz wyrzuty sumienia? przeciez to nic zlego :) ja bym jeszcze chetnie wyprobowala na kilku dziewczynach, ale moj facet mi zabrania ;) heh

Gość oj duzo razy
calowalam sie z dziewczynami z klasy.. w liceum a teraz jestem na studiach... milo wspominam te czasy ;) i nawet trojkacik byl ;))) na polowinkach z polowa dziewczyn w klasie sie calowalam ;)

Gość Zniesmaczona555
może dlatego, że mam 14 lat? nie wiem... Ale fajnie było... Tak i u mnie było tak samo.. bliska koleżanka.. a nawet przyjaciółka:P

Gość tluste mleko
ja sie pierwszy raz calowalam z moja przyjaciolka jak mialysmy po 13 lat i mnie sie podobalo. w ogole to robilysmy sobie nawzajem rozne inne rzeczy. teraz mam 26 lat i lubie dziewczyny tylko jak jestem pijana.

Gość Zniesmaczona555
hmm.. a tam.. żyje się raz:D mam już co wspominać hehe

ja tak :P i to nie raz.. pierwszy raz to jak mialam jakies 13 lat:p uczylysmy sie calowania na sobie zeby pozniej nie bylo ze nie potrafimy sie z facetem calowac :) pozniej chyba jak gralismy w butelke to tez sie calowalam z kumpela, pozniej w technikum w 1wszej klasie tyle ze akurat wtedy bylysmy fes cykniete :P ja pamietam wszystko moja kumpela nie :) pamietam jak siedzielismy w parku na lawce ( zima wtedy byla.. duzo sniegu ) stwierdzilysmy glupie ze pojdziemy na kryty basen :P mialysmy stroje reczniki itd, tyle ze bylysmy tak narabane ze ledwo co trzymalysmy sie na nogach.. poszlysmy na ten basen ale po chwili zrezygnowalismy.. wyladowalismy w ubikacji.. hehe nie zapomne tego do konca zycia chyba :P ale zeby nie bylo tylko sie calowalysmy :) opowiadamy ta hidtorie jak jestesmy gdzies w gronie przyjaciol :) moj chlopak tez o tym wie :) nie powiem.. podobalo mi sie to ;)

Gość kajko i kokosz
Calowalam sie z siostra zeby ja nauczyc jak sie caluje z jezyczkiem. Poza tym mam kolezanke, z ktora po pijaku czasem sie calujemy.

Gość taktaktaktaktkatkakt
żałuj, bo nie wiesz co tracisz :)

Gość Ja jestem biseksualna
Jedna to moja ex dziewczyna, druga ex kochanka :D Jasne ze podobalo :P