Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieszczęśliwieZakochana

Pomocy jak Go zdobyć jak ma mnie zauważyc nie jako kolezankę..?

Polecane posty

Gość NieszczęśliwieZakochana

Podoba mi sie pewien chłopak z mojej klasy.. jest ładny ale to małowazne.. jego charakter jest po prostu jak z bajki .. on ma identyczny charakter jak ja ..! nawet na lekcjach czesto mamy to samo zdanie na jakiś temat.. i zgadzamy sie we wszystkim.. ;) słuchamy tej samej muzyki no i jesteśmy swirami ..;D ja tak bardzo chciałabym z nim być.. ale moim zdaniem to jest nierealne bo jesteśmy w tym samym wieku i chodzimy razem do klasy. ;( on traktuje mnie jak zwykłą kolezanke.. Witamy sie w szkole buziakiem w policzek i od czasu do czasu porozmawiamy.. Jak mogłabym zwrócić na nim swoja uwagę..? tak zeby sie nie zorientował ze coś do nigo czuję.. Chciałabym aby kiedyś zauważył jaki mam charakter .. ;( CO O TYM MYŚLICIE..? CZY WARTO..? ;/ jak mam zacząć to wszystko częściej rozmawiac ..?

hmm... może zamiast rozmawiać z nim o szkole to zacznij o czym innym i we swoich gestach nie ograniczajcie się tylko do tego całowania w policzek na przywitanie

Gość zainteresowany niemozebnie
" jego charakter jest po prostu jak z bajki .. on ma identyczny charakter jak ja ." :D

Gość Ulkaaam
12 lat?