Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadzwione dziewcze

Dziwnie patrzę na ludzi, którzy mają po kilka tysięcy wpisów na Kaffe

Polecane posty

Gość zadzwione dziewcze

Zastanawiam się, czy kafeteria, to ich cały świat?... Czy mają przyjaciół, znajomych, rodziny, pracę??? :-O Te tysiące postów widniejące przy ich nickach, nie wskazują na bogate życie 'kulturalno-rozrywkowo-rodzinno-kumpelskie' w tzw. realu. :-O Kiedyś jedna moja znajoma powiedziała, że ci z długim stażem, budzą w niej respekt, czuje się przy nich gorsza. Na pytanie dlaczego(?), odpowiedź brzmiała -że przez te ogromne liczby przy loginach, wydają się od niej mądrzejsi (o zgrozo!!!:-O) W czym niby przejawia się ich wyjątkowość i rzeczona mądrość? W wystukanych, często bezwiednie, bezsensownych postach na w większości bzdurne do bólu tematy(?) :-O Żałosne! Dla mnie to pozbawieni pasji ludzie, którzy całe dnie spędzają na forum w poszukiwaniu "sensacji, atrakcji i przygód". Współczuję. :(

a co to jest kilka tysiecy wpisow? to tylko kilka miesiecy siedzenia na foruym, to nie tak duzo

Gość miałam kiedyś profil z 12000 p
ostów i pierwsze 5000 nabiłam w 6 tygodni:classic_cool: PS to prawda

Gość zadzwione dziewcze
kilka miesięcy nieustannego siedzenia na forum, to, wg mnie, ogromnie dużo:-O

Gość zadzwione dziewcze
szczerze mówiąc, kiedy widzę te czterocyfrowe liczby, mam wrażenie, że siedzą tu od lat, nie paru miesięcy.

2300:18 (ilosc moich postow:na ilos cmiesiecy jakie tu siedze) daje raptem nieco ponad 4 posty na dzien to duzo?

Gość zadzwione dziewcze
Ellinka, no a ileż mozna nastukać przy zalogowaniu się na kaffe? Jeśli raz się zalogujesz, to możesz odpisać na nieograniczoną liczbę postów, a przy nicku wyświetli się: 1 Dedukuję więc, że trzeba tu niemal bez przerwy siEdzieć, żeby "natrzepać" kilka tysięcy:-O

nie wiem,czemu nei nabija psotow,szczerze mowiac srednio mnie to obchodzi ale jak widac ty autorko masz z tym jakis problem skoro cie to nurtuje i nie masz o niczym innym myslec?

Gość zadzwione dziewcze
Spokojnie;) mam o czym myśleć... No, ale dziś akurat moje myśli skupiły się na Forumowiczach z Kaffe i ich (waszym) dość ponurym spędzeniu czasu:( Własciwie to nawet wasz wybór, nie powinien mnie interesować, ale tak jakoś zrobiło mi się was żal:(

coz, mysle ze nie musisz nas zalowac, mnie moje zycie odpowiada a przyjaciol,faceta i innych obowiazkow i przyjemnosci doswiadczam :D

Gość zadzwione dziewcze
*właściwie to wasz i wybóri nawet nie powinien mnie interesować, ale tak jakoś zrobiło mi się was żal:(

W czym niby przejawia się ich wyjątkowość i rzeczona mądrość? moze nei wyjatjkowosc i nie madrosc ale wielu rzeczy mzoan sie dowiedziec i uczyc na bledahc innych :classic_cool:

Gość MNIE TEŻ SIĘ WYDAJĄ
OSAMOTNIENI z nudnym życiem osobistym bo kazdy wolny czas przesiadują na forum. Napewno są uzaleznieni od kafe i wogole netu, a to juz nie jest latwy przypadek do wyleczenia

Gość aska z wlkp
Mądrości to i ja się w nich nie dopatruje, bo z czego mają ją czerpac, jak pół dnia siedzą na kafeterii i pieprzą o niczym:D z drugiej strony fajnie sie patrzy na ludzi, ktorzy sie tu ze sobą jako tako zakumplowali widując swoje nicki na co dzień. Czują się trochę jak znajomi z podwórka. Takiego wirtualnego, ale jednak.

Gość mmmmm1
Wystarczy miec czarny nick i na kazdy post odp.jedym słowem np."no tak" i licznik bije w wpisach:-)

Gość kilkutysięczne wpisy
to na bank nie jest efekt kliku miesięcy tylko dobrych paru lat. Ja też współczuje ludziom, ktorzy nie znają innych przyjemności i innego sposobu spedzania wolnego czasu, jak tylko kafeteryjne forum.