Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia 80

CRESCINA odrastanie... czy ktoś stosował??

Polecane posty

Gość lysaPalawKaciestala
i ja stosowalam wszystkie mozliwe preparaty gdyz jestem lysa i mój wniosek brzmi ,,dzialaja tylko wtedy gdy podgrzane wmasujesz we wlosy,, w koncu zaczely odrastac i ot co ,,cieplo przewodzi lepiej,, Fizyka i Biologia >>>nierozlaczni przyjaciele :*

Gość Bollydy
Właśnie przeczytałem opinie, liczne opinie odnośnie stosowanych kuracji. Osobiście zastosowałem jedną 5 lat temu. Dokładnie ampułki z Vichy dla mężczyzn. Już po miesiącu widać było włoski na skroniach i lekkich zakolach. Teraz nadal mam zakola, może dlatego, że nie wróciłem do ponownej kuracji. Teraz chętnie znowu spróbuję, ale zastanawiam się między Vichy a L'Oreal. Pozdrawiam

Gość gość
Stosowałem creascine wraz z szamponem firmy Labo przez 3 miesiące i stwierdzam jedno - pieniądze wywalone w błoto, nie polecam tego produktu.

Gość gość
Ja stosowałam kurację Cresciną-ampułki i szampon przez ponad dwa lata.Efekty spektakularne-POLECAM!!! straciłam bardzo dużo włosów po kuracji hormonalnej,a Crescina sprawiła,że włosy WSZYSTKIE odrosły-długo to trwało i mnóstwo kasy,ale warto było

Gość gość
Ja również polecam Crescine. Stosowałam kilka lat temu bo przez chorobę straciłam 3/4 włosów. Po Crescinie sporo odrosło. Może nie wszystkie ale jest o niebo lepiej. Inne preparaty nie działały.

Gość nie spamuj kretynkotynie
3 ostatnie odpowiedzi to spam tyle w temacie gdzie tu jest mod

Gość gość
Mam na sprzedaz opakowanie ampulek. Ktos chetny? Tanio

Gość niecierpliwa2
nie chcemy tutaj odpowiedzie producentów crescina !!! tylko normalnych ludzi którzy uzywali dane produkty ja używałam juz chyba wszystkiego w zakresie swoich finansowych mozliwośc*****erwszy był SeboradinNIger fioletowe ampułki szampon i balsam i po pierwszej kuracji rewelacja ale trzeba sumiennie używać i masowac skóre głowy przestałam i po jakimś czasie efekt wypadania powrócił wiec kupiłam ponownie tym razem Seboradin czerwone ampułki szampon i maskę i już takich rewelacyjnych wyników nie było;( nie wiem czy to dlatego ze inny preparat stosowałam sumiennie jak za pierwszym razem wiec nie wiem gdzie byłą przyczyna ze nie podziałało pewnego dnia kolazanka zaczeła zachwalać saszetki GELACET ale jak sprawdiłam cene i długosc stosowania to wydało mi sie za bardzo kosztowne wiec kupiłam oddzielnie BIOTYNa 10000mg i jadłam codziennie 200ml galaretki - zelatyna wiec dokładnie taki sam skład jak GELACET i bingo włosy przestały wypadać ale ich nie przybywało wiec po 6 miesiacach zdecydowałam ze kontynuje z biotyna dalej ale tym razem z dodatkiem bambusa tabletki nazywaja sie VITAPIL oraz dodatkowo szampon i balsam KLORANE z chinina - i musze stwierdzić ze rewelacja żałuje ze wczesniej na to nie trafiłam - dalej kontynuje jesc galaretke bo uwielbiam ;) włosy nie sa osłabione stały sie grubsze i cieższe przy czym nie wypadaja nawet moj partner stwierdził ze już dawno nie miałam włosów w tak dobrym stanie naprawde wygladaj slicznie sa długie zdrowe i silne - bede kontynuować -z tabletkami VITAPIL + galaretka + szampon i balsam KLORANE z chininą acha so jakiś czas kupuje ampułki RADICAL bo nie sa kosztowne a też wzmacniaja włosy polecam dla wszystkich bo dojście do tego efektu zajeło mi 3 lata ponieważ problemy z włosami zaczeły sie po ciązy - w ciązy miałam włosy jak marzenie za sprawa hormonów mogłabym wiec cały czas chodzić ciazy heheh;) jednak to nie mozliwe wiec kobitki spróbujce jesli chcecie i dajcie znac co o tym sadzicie czy miałyście jakies pozytywne efekty producenci o opinie nie sa proszeni !!! Pani Basiu a jak Pani włosy po Seboradin wydaje mi sie ze nawet jesli coś działa to co jakiś czas trzeba zmieniać bo organizm sie przyzwyczaja i juz tak produkty nie działaja jak na poczatku albo czasem mamy zbyt wielkie oczekiwania;)

Gość megan95
Hej ponawiam temat Cresciny. Kupiłam ostatnio opakowanie 500 bo strasznie przeżedziły mi się włosy. Niestety cena jak na moją kieszeń jest bardzo wysoka. Kupiłam tylko dlatego że moja ciocia kilka lat temu stosowała ten produkt przez 3 miesiące i faktycznie miejsca w których miała duże przerzedzenia zapełniły się nowymi włoskami. Co najlepsze jak zakńczyła kurację to włosy pozostały , tzn nie zaczęły znów wypadać. Może wiecie gdzie mogę taniej kupić ten produkt ?