Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Snieg**

Snieg w Londynie-szkoly nie ma

Polecane posty

Gość **Snieg**

****I dzieciaki maja wolne :) ******

Gość fajnie byloby jakby
jeszcze uni mi dzisiaj zamkneli.... nie musialabym sie ruszac z domu ....a autpbusy jezdza czy nie?

Gość **Snieg**
Paraliz kompl etny.:D nie jezdza chyba wszystkie narazie

Gość nie uwazasz
ja tez tak chce w Poludniowej Anglii

Gość nalon32
a ja szlam pieszo do pracy dzis rano ponad godzine:((

Gość goniaaacha
i znowu wolne hurrraaaa!!!! hahahah i tak ma byc kolejne pare dni..:)))))))) nie ma pracy, nie ma szkoly ...lenistwoo....

A ja sie wcale nie ciesze. Oczywiscie syn ma radosc, bo do szkoly nie idzie, ale ja mam dzien w plecy jesli chodzi o prace. :( Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. Uniwersytety tez zamkniete, wiem, bo moj facet dostal email ze swojej uczelni, ze zamkniete maja. Nie cierpie sniegu, zimy i zmina. :( A w ogole to jestem w szoku, ze przez jeden snieg cale miasto nie funkcjonuje. Rano nawet stacja metra byla nieczynna. Autobusy nie kursuja wcale. W Polsce to normalka, zycie toczy sie dalej. Dzwonilam do mamy. W Manchesterze wzystko dziala sprawnie. A nam nawet woda zamarzla. Na szczescie, mozna to naprawic.

Gość no mayor tak to
jest - jedni sie ciesza ,drudzy sie smuca. a jutro podobno ma byc tak samo.... swoja droga to fakt ,dziwne to troche ze takie ogormne miasto jak Londyn nie potrafi funkcjonowac gdy spadnie kilka centymetrow sniegu,..nawet listonosz nie chdzoi ,a ja zamowilam ksiazke o diecie ;-(

Gość no wlasnie no
wlasnie pozrejechal autpobus kolo mojego domu,czyli zycie wraca do normy?

Gość annaaaa
w Bradford to samo,szkoly zamkniete , Co chwile przypaduje snieg

Gość sniezynkaaaa
dla nas polakow snieg to normalka a dla angoli takie opady sa czyms niezwyklym wiec troszke im sie nie dziwie ze ich zaskoczyla zima... w sumie nawet logicznie myslac skoro zimy sa tutaj lagodne to nei maja ani odsniezarek ani piaskarek ..a ze w tym roku sie przydazylo...

Gość moje dzieci jutro
tez do szkoly nie ida.. juz sms przyszedl ze szkola zamknieta

Gość nie przesadzajmy
to do tego posta w którym mowa że odśnieżarek i piaskarek nie mają a co jeździ jak w prognozie zapowiadają większy mróz na noc ? około 22-23ciej już sypią na zaś tyle że jak spadnie więcej śniegu to i taka piaskarka sobie nie poradzi bo nie jeździ na zimówkach

Gość nie przesadzajmy
i nie tylko w tym roku się przydażyło - dwa lata temu też sparaliżowało kilka miast , niekoniecznie Londek ale na Londku UK się nie kończy ;)

Gość no pzreiez wiadomo
no i co? i po sniegu ;-( ale i tak sie ciesze,bo mi zamkneli uniwerek juz wzoraj dali oglosznie na necie a wiec nie musze isc!!!!!!!

Gość barambanabab
a ja sie dzis usmialam... ludziska czeklay na autobus jak wiadomo bylo ze nie jedzie bo oglaszali ze na tej trasie nie jezdzi bo sa strome zjazdy bardzo z ulic..a ludzie czekali i czekali.... hahahaha